“Senke 2”: Za 10 dana 20.000 domaćinstava aktiviralo bindžovanje

0
143

“Senke nad Balkanom 2”, nastavak popularne hit serije Dragana Bjelogrlića, pored dinamične i misteriozne radnje, te vrhunske produkcije, doneo je potpunu novinu u plasmanu domaćih serije. Svi gledaoci, kako u zemlji tako i u inostranstvu, imaju mogućnost da pogledaju svih 10 epizoda druge sezone popularne serije. One su dostupne na EON platformi. Popularan termin za ovakav princip je “bindžovanje”.

"Senke 2": Za samo 10 dana 20.000 domaćinstava aktiviralo bindžovanje

“Senke 2” posle drugog vikenda emitovanja opet obaraju rekorde gledanosti. Za samo deset dana, više od 20.000 domaćinstava aktiviralo je uslugu gledanja svih epizoda nove sezone ove TV serije, odnosno bindžovanje. Tako je na najbolji način dobijena potvrda kvaliteta, sada već kultne serije, ali i jedinstvene usluge, koju su svim građanima Srbije ponudili kompanije United Media i SBB.

“Senke nad Balkanom 2”: Miloš Biković tumači Josipa Broza Tita

Još jednom se pokazalo da je uspeh rezervisan za one koji se odvaže da naprave korak napred. A očekuje se i da će broj ljudi koji će “bindžovati”, tj. gledati odjednom sve epizode “Senki nad Balkanom 2” nastaviti da raste.

“Senke nad Balkanom 2”: Na EON platformi od 8. novembra sve epizode druge sezone

Da ni društvene mreže nisu ostale ravnodušne svedoči veliki broj postova i pohvala u kojima gledaoci ne kriju oduševljenje novim epizodama i raspletom. I, nedvosmisleno govore da je “bindž” bio pravi potez. Pozitivne kritike stigle su na račun vrhunskog kvaliteta produkcije, ubedljive i živopisne glume, nesvakidašnje režije… Kao i izuzetno uzbudljivog zapleta, koji sve vreme drži pažnju. A, koji je sam najbolji poziv za gledanje u jednom dahu.

“Senke nad Balkanom 2” osvojile nagradu publike na jubilarnom 25. SFF-u

Ovog ponedeljka (18. novembra) emitovala se tek druga epizoda “Senke nad Balkanom 2” na kanalu Nova S. A, svi koji su nestrpljivi da vide preostalih osam, do njih mogu da dođu vrlo lako – u svega nekoliko koraka po ceni od 990 dinara. O tome više OVDE.

E. A. / Foto: Aleksandar Letić / Promo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde