Album “Bez tebe” Senidah od 25. marta na tržištu

0
305

Njeno pravo ime je Senida Hajdarpašić, ali je na muzičkoj sceni svi znaju kao – Senidah. Trep muzičarka je za kratko vreme stekla veliku popularnost.

senidah
Senidah, Foto: Bassivity Digital

Popularna Slovenka, crnogorskog porekla, Senidah, za samo godinu dana stekla je status jedne od najvećih muzički zvezda na Balkanu. Ona je za 25. mart najavila izlazak svog prvog muzičkog albuma pod nazivom “Bez tebe”.

Bassivity Digital Showcase: U Hali sportova 20. aprila Coby, Senidah, Rasta, Sara Jo…
senidah

Senidah je pažnju na sebe skrenula pesmom “Slađana”, a svaki njen naredni singl izazivao je sve veću pažnju. Kao kulminacija njenog dosadašnjeg muzičkog putovanja desiće se pevačicin samostalni album u izdanju “Bassivity Digital”.

– Na albumu će se naći šest novih pesama, kao i četiri hit singla. Prva nova pesma biće objavljena 25. marta, a pratiće je i spot. Numera se zove “Crno srce” i producirao ga je Coby – kažu u ovoj izdavačkoj kući.

MAC 2019: Četvoročasovni spektakl u Štark areni, nastupi najvećih zvezda regiona

Senidah se obratila i svetskoj publici, objavivši singl “Ride” na engleskom jeziku.
– Engleski se lepo peva, omogućava ti da prikažeš emociju i da te svako razume na pravi način. Pevaću na svakom jeziku, samo ako tako budem osetila! – objašnjava Senidah.

Posle gotovo deset godina karijere, Senidah je sada jedan od najslušanijih i najprisutnijih izvođača na Balkanu. Ona je svojim stilom i više nego autentičnom pojavom dočekana kao pravo osveženje na ovim prostorima. Njena muzika prepoznata je kao savršen spoj različitih žanrova i njenog jedinstvenog vokala.

“Četiri strane sveta”: Prvu pesmu iz filma “Južni vetar” za jedan dan videlo više od 500.000 ljudi

Senidah će svoje nove pesme prvi put izvesti uživo pred publikom u Srbiji 20. aprila u Hali sportova “Ranko Žeravica” na koncertu “Bassivity Digital Showcase”, koji će okupiti najaktuelnija muzička imena iz regiona.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde