Besplatan seminar Soft Skills Academy za studente u novembru u Novom Sadu

0
178

“Soft Skills Academy – You can’t download everything” je seminar razvoja ličnih i profesionalnih veština u trajanju od četiri dana, podeljen u dva vikenda, koji će se održati 18-19. i 25-26. novembra u Novom Sadu.

Soft Skills Academy.Udruženje studenata elektrotehnike Evrope, lokalni komitet Novi Sad (EESTEC LC Novi Sad), želeći da studentima Univerziteta u Novom Sadu omogući usavršavanje ličnih i profesionalnih veština važnih za razvoj karijere, organizuje po četvrti put seminar Soft Skills Academy. Ovaj projekat će se održati 18-19. i 25-26. novembra. Namenjen je studentima svih fakulteta, viših i visokih škola sa teritorije grada Novog Sada.

EXIT PUSTOLOVINA: Moje leto ljubavi

Seminar je besplatan i traje četiri dana, podeljena u dva vikenda u novembru, sa ciljem da podstakne studente da rade na ličnom usavršavanju i da podignu svest o značaju “mekih” veština.

Soft Skills Academy EESTEC LC Novi SadTokom seminara, 40 odabranih studenata će imati priliku da pohađa radionice i predavanja na temu “Produktivnost i motivacija”. Tom prilikom će steći veštine potrebne za napredovanje u budućoj karijeri, bez obzira na profesiju kojom planiraju da se bave. Ali i veštine koje će im olakšati nastavak školovanja. Polaznici će imati priliku da dobiju savete na temu organizacije, planiranja, donošenja odluka, ostvarivanja ciljeva, motivacije, inspiracije, kao i mnogih drugih.

Dani Danila Lazovića u Priboju od 18. do 21. oktobra

U današnje vreme, internet je preplavljen tekstovima i snimcima upravo na ovu temu. Ali, ipak to ne može zameniti direktan prenos znanja i sposobnost komunikacije trenera i pojedinca lično. Kroz interakciju trener–učesnici, kao i kroz simuliranje određenih realnih situacija, učesnici mogu uočiti mnogo više detalja, uspešnije zapamtiti i usvojiti pruženo znanje. Treninge i predavanja će voditi predstavnici raznih kompanija, stručnjaci iz oblasti kao i međunarodni sertifikovani EESTEC treneri.

Novosadski Oktoberfest: Pivo, baravske kobasice i dobra muzika

Soft Skills Academy EESTEC LC Novi SadLink za prijavu će se nalaziti na sajtu www.ssa.eestecns.org i stranicama Soft Skills Academy na svim društvenim mrežama i otvorene su od 23. oktobra do 05. novembra 2017.
Posle četiri produktivna i ispunjena dana, polaznici će biti nagrađeni sertifikatom kao dokazom da su uspešno savladali datu temu.

Murali meksičkog umetnika u Novom Sadu, Sisku i Skoplju

EESTEC LC Novi SadEESTEC je neprofitno, nepolitičko udruženje studenata koje ima za cilj da poveže studente elektrotehnike i računarstva širom Evrope. Udruženje je osnovano 1986. godine u Holandiji i trenutno se sastoji od 50 lokalna komiteta u 26 država širom Evrope. EESTEC LC Novi Sad je lokalni komitet osnovan 2001. godine na kongresu u Londonu. I ovaj ogranak čine volonteri – studenti Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu sa odseka za elektrotehniku i računarstvo, energetiku, elektroniku i telekomunikacije, mehatroniku, biomedicinski inženjering, softversko inženjerstvo i grafički dizajn.

Završen Gradić fest: Umetnost oživela usnulo Podgrađe

EESTEC LC Novi SadEESTEC LC Novi Sad svoje ciljeve sprovodi kroz organizovanje brojnih projekata kojima promoviše studentski aktivizam, stručno, ali i lično i profesionalno usavršavanje. Volonterskim radom unutar udruženja studenti dobijaju mogućnost sticanja veština koje će im biti od velikog značaja za buduće karijere. A, isto tako dobijaju mogućnost da putuju i na taj način upoznaju kolege različitih kultura i običaja.

EESTEC LC Novi SadEESTEC LC Novi Sad uspešno deluje već 16 godina i to uz podršku od strane Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu; Univerziteta u Novom Sadu; Pokrajinskog sekreterijata za sport i omladinu; Pokrajinskog sekreterijata za obrazovanje i kulturu grada Novog Sada; Pokrajinskog sekreterijata za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova; Pokrajinskog sekreterijata za nauku i tehnološki razvoj; Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije; kao i vodećih kompanija iz struke koje uviđaju značaj njihovih aktivnosti.

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde