Sean Paul oduševio publiku u Hali sportova

0
161

Dugo očekivani, prvi srpski nastup mega zvezde prošao je u sjajnoj atmosferi i vidljivoj sinergiji publike i popularnog Jamajčanina.

Sean Paul bgSean Paul (Šon Pol) je oduševio publiku u Hali sportova “Ranko Žeravica” na Novom Beogradu 22. maja svojom harizmom i neposrednošću. Hiljade ljudi u dvorani složno su pevale sve hitove. Od “Rockabye”, “Gimmie The Light” i “Like Glue” do “No Lie”, “Got 2 Luv U” i “Mad Love”. Šon im se zahvaljivao stalnim povicima “Yo Serbia, sing it with me”. Maestralno ih je vodio kroz mudro odabrane hitove, dok su prateće plesačice i DJ-evi dovodili atmosferu do usijanja.

Sea Dance festival: Velike zvezde nisu zahtevne

Sean Paul bgNajemotivniji trenutak koncerta bio je kada je Pol zamolio publiku da se, zajedno sa njim, pomoli za zdravlje njegovog oca koji se bori sa opakom bolešću. Koliko je publika bila oduševljena njegovim nastupom, toliko je i popularni Jamajčanin bio oduševljen njenom podrškom. On je šerovao njihove fotografije na društvenim mrežama.Sean Paul bgPosle spektakularnog koncerta, Šon Pol se družio i fotografisao sa fanovima, zamolivši organizatora da mu obezbedi srpsku zastavu koju je poneo sa sobom za uspomenu.

PR; Foto: Facebook / Hala sportova Novi Beograd

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde