Sea Dance 2020: Martin Garrix, vodeći svetski DJ, stiže u Budvu

0
71

Sea Dance Festival biće održan od 28. do 30. avgusta na fantastičnoj budvanskoj plaži Buljarica u Crnoj Gori.

Sea Dance 2020: Martin Garrix, vodeći svetski DJ, stiže u Budvu

Martin Garrix je trostruki dobitnik titule za najboljeg svetskog DJ-a. Upravo će on predvoditi program sedmog Sea Dance Festivala. U Budvu stiže uz audio-vizuelni spektakl kakav je publika do sada mogla da vidi samo na najvećim svetskim festivalima kao što su Tomorrowland; Coachella; Exit; Ultra i drugi. Inače, Martin Garrix je do hedlajnerskih pozicija na svim najvećim svetskim festivalima stigao već pre 18. rođendana!

Exit timu novi “festivalski Oskar”: No Sleep je najbolji novi festival Evrope

Koliko je Martin Garrix svojom pojavom uzdrmao same temelje muzičke industrije, govori podatak da je sa samo 23 godine najbolje rangiran svetski DJ u protekloj deceniji. On iza sebe ima čak 60 miliona fanova, 19 prestižnih muzičkih nagrada, kao i 69 singlova koji zajedno premašuju 10 milijardi strimova! Vodeći svetski izvođači poput Rihanne, Justin Biebera i Dua Lipe utrkuju se da sarađuju sa njim.

Čuveni magazin “Forbes” proglasio ga je jednim od najuticajnijih svetskih ličnosti ispod 30 godina. Pored nastupa na Zimskim olimpijskim igrama 2018, ove godine je izabran i za autora zvanične himne Evropskog prvenstva u fudbalu UEFA EURO 2020.

Sea Star 2020: Kalifornijski bogovi repa “Cypress Hill” stižu u Umag

David Guetta mu je lično uručio nagradu kada je treću godinu uzastopno bio proglašen za najboljeg svetskog DJ-a. Carl Cox je za Garrixa rekao da je “lice budućnosti” u dokumentarnom filmu “What We Started” u kojem se pored njih dvojice, pojavljuju još i Garrixov mentor, čuveni Tiesto, te čitava plejada elektronskih umetnika (Moby; Afrojack; Steve Angello), kao i pop zvezde (Ed Sheeran; Usher…).

Ono što Garrixa izdvaja od ostalih jeste činjenica da svoje talente pokazuje u više sfera i žanrova. Gitaru svira od osme godine, a kroz nju je stekao brojna muzička znanja koja koristi u pisanju pesama.

Legendarni Adam Beyer dovodi svoju “Drumcode” ekipu u Beograd

Nakon što je David Guetta lestvicu Sea Dance spektakla postavio veoma visoko, Garrix je danas praktično jedini u svetu koji može da je ne samo dohvati, već i dodatno podigne. Barem ako je suditi po moćnim produkcijskim nacrtima koje je njegov tim pripremio u saradnji sa Exit timom. To potvrđuje i podatak da je u zvaničnoj Sea Dance festivalskoj anketi osvojio uverljivo prvo mesto, sa čak duplo više glasova od drugoplasiranog izvođača. To je do sada nezabeleženo u istoriji svih Exitovih festivala.

Publiku iz preko 40 zemalja sveta okupljenu od 28. do 30. avgusta na plaži Buljarica očekuje nesumnjivo muzički događaj godine, i to u novoj eri u koju je prethodne godine uplovio Sea Dance Festival, danas jedan od najvećih muzičkih događaja na celom Mediteranu.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde