Sea Dance 2019: Veliki Rundek, moćna Senidah i najtraženiji reperi regiona

0
36

Šesti Sea Dance biće održan od petka, 30. avgusta, do nedelje, 1. septembra, na skrivenom biseru jadranske obale Buljarica u Budvi.

Najava da će najuspešniji muzički producent XXI veka David Guetta predvoditi program do sada najjačeg izdanja Sea Dance festivala, zajedno sa vodećim nemačkim DJ-em i producentom Robinom Schulzom, kao i francuskim hit duom “Ofenbach” izazvala je nezapamćeno interesovanje za ovogodišnji festival. A na južni Jadran stižu i veliki Darko Rundek, moćna Senidah i najtraženiji reperi regiona.

Sea Dance 2019: David Guetta, najveći svetski hitmejker u Crnoj Gori

Jedan od najznačajnijih muzičara sa prostora nekadašnje Jugoslavije, Darko Rundek, sa svojim sastavom “Ekipa” održaće koncert 31. avgusta na glavnoj bini Sea Dance festivala. Rundek je već gotovo 40 godina jedan od najaktivnijih i najpopularnijih autora, najpre sa kultnim bendom “Haustor”, a potom i kao solo izvođač. On će tik uz obalu mora izvesti neke od hitova kao što su “Apokalipso”; “Šal od svile”; “Makedo”; “Sanjam”… i neke od novih numera među kojima su “Tamni jorgovan”; “Pješčane oluje”; “Barbara”; “Crni dusi”…

Sea Dance 2019: Veliki Rundek, moćna Senidah i najtraženiji reperi regiona

Svoj nastup na ovogodišnjem Sea Dance festivalu potvrdila je i Senidah, balkanska muzička senzacija. Ona je vlasnica megahita “Slađana”, koji broji preko vrtoglavih 36 miliona YouTube pregleda. A, što ovu pesmu izdvaja u red najpopularnijih na Balkanu ikad! Uspeh prvog brzo su, sa još nekoliko desetina miliona, ispratili i naredni singlovi kao što su “Belo”; “Bez Tebe”; “Crno srce”… time se Slovenka danas svrstava u red najtraženijih izvođača na ovim prostorima. U karijeri dugoj 10 godina, Senida Hajdarović je postala prepoznatljiva po svojoj autentičnoj pojavi i muzičkom izrazu koji predstavlja spoj različitih žanrova (R&B, hip-hop, trep), te po jedinstvenom vokalu.

Sea Star 2019: Bajaga i “Hladno pivo” dele binu prvi put posle 10 godina
Senidah, Foto: Sea Dance

Atmosferu u Buljarici dovešće do usijanja i udarne zvezde prve balkanske hip-hop izdavačke kuće “Bassivity”. Biće to svojevrsni hip-hop festival u festivalu sa najslušanijim domaćim rap hitovima koji u zbiru premašuju i stotinu miliona YouTube pregleda. Uz Senidu, na listi su i legende zagrebačkog trepa u neverovatnoj ekspanziji ove godine, “Kuku$”; regionalni trap guru Fox, direktno zaslužan za popularizaciju novog hip-hop talasa na Balkanu; baš kao i Surreal, jedan od najtraženijih izvođača na regionalnoj rep sceni prepoznatljiv po neposrednom i originalnom stavu. Sa njima stižu i popularni hip-hop kolektivi “Hazze” i “Bekfleš”, poznati po sjajnim nastupima uživo.

Prema prvim najavama ovogodišnji Sea Dance festival posetiće publika iz preko 30 različitih zemalja. Nova iznenađenja i velika imena koja će nastupiti na ovogodišnjem festivalu biće objavljena uskoro.

10. Bedem fest: Madam Piano i bend “Svemirko” na zidinama starog grada

Nestaju ulaznice po promo ceni od samo 2.990 dinara!

Sve brže nestaje serija Sea Dance ulaznica koja za samo 2.990 dinara donosi sva tri festivalska dana, što predstavlja čak 50% uštede u odnosu na finalnu cenu. U prodaji se mogu naći i VIP GOLD trodnevne ulaznice po ceni od 12.000 dinara. Dostupne su putem zvaničnog sajta festivala. U prodaji su i mesta u festivalskom kampu što posetiocima donosi gotovo nedelju dana na obali mora po ceni od samo 2.990 dinara po osobi. Na sajtu zvanične turističke agencije www.exittrip.org, dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i razne druge opcije za smeštaj i prevoz.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde