“Scorpionsi” pozivaju fanove na beogradski koncert

0
60

Fanovi će imati priliku da u Štark Areni čuju najveće hitove “Scorpionsa” – od “Still loving you” i “Wind Of change” do “Rock you like a hurricane” i “Tease me, please me”.

scorpionsi video poziv
Foto: Promo

Koncert nemačke hard rok grupe, koji je prvoobitno trebalo da se održi 7. decembra 2017, pomeren je na 10. jun 2018. “Scorpionsi” su pozvali srpske i fanove iz regiona da im se pridruže na velikom spektaklu koji pripremaju u Štark Areni. Ceo bend se okupio da snimi ekskluzivan video poziv našoj publici, pred kojom će prvi put nastupiti u svojoj višedecenijskoj karijeri, dok je bubnjar Mikkey Dee bio rado viđen gost na ovim prostorima prilikom koncerata grupe “Motorhead”.

Pevač „Scorpionsa“ poručio fanovima u Srbiji: Mnogo mi je žao!

Iako ovo leto obiluje dobrim koncertima i jakom festivalskom ponudom, “Scorpionsi” imaju ubedljivo najzahtevniju i najimpresivniju produkciju. Od cat walka, ogromne bine, sofisticiranog lajta i najmodernijih LED ekrana do najnovijeg ozvučenja.

Ulaznice za ovaj spektakl su u prodaji na blagajnama Štark Arene i Bilet centra; na svim prodajnim mestima CS Eventima; i online na www.starkarena.co.rs; dok prethodno kupljene ulaznice (za decembarski koncert) ostaju važeće za 10. jun u istim kategorijama.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde