Predstava “Scene iz bračnog života” premijerno izvedena u Bečeju

0
204

Predstava "Scene iz bračnog života" premijerno izvedena u BečejuU saradnji sa Ambasadom Švedske u Beogradu i Gradskim pozorištem Bečej, Budva Grad Teatrom, produkcijskom kućom “Red, rad i disciplina” 3. novembra u Bečeju, održana je premijera predstave “Scene iz bračnog života” Ingmara Bergmana.

Komad “Scene iz bračnog života” nastao je po istoimenoj seriji koja za mnoge Evropljane ima kultni status. Na scenu je postavila rediteljka Ana Tomović u formi duodrame. Briljantne uloge ostvarili su poznati srpski glumci Tamara Krcunović i Miloš Timotijević. Kostim i scenografiju kreirala je Dragana Ognjenović.

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ: Dobro krijem tajne – i od sebe

Predstava "Scene iz bračnog života" premijerno izvedena u BečejuPremijeri su prisustvovali Joakim Vern, zamenik Šefa misije Ambasade Švedske u Beogradu, kao i predstavnici Ambasade Švedske, koji su podržali realizaciju predstave kojom se obeležava 100 godina od Bergmanovog rođenja; kao i mnogobrojni gosti iz sveta pozorišta i filma.

14. Slobodna Zona: Više od 50 filmova, 40 nacionalnih premijera

Posle premijernog izvođenja u Bečeju, ovu predstavu očekuje još nekoliko igranja pre beogradske premijere koja je zakazana za proleće. Sudeći po dugotrajnom aplauzu nakon prvog izvođenja i po reakcijama publike i organizatora, predstavi “Scene iz bračnog života” predstoji dug pozorišni život.

PR / Foto: Promo / Dijana Peter

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde