SBB uz najstarije sugrađane, neće isključivati usluge

0
9

Vodeći operator digitalne i analogne kablovske televizije, širokopojasnog interneta i fiksne telefonije u Srbiji ima obaveštenje za svoje korisnike.

SBB uz najstarije sugrađane, neće isključivati usluge

– Virusom Korona najviše su pogođeni naši najstariji sugrađani i zato im je potrebna najveća podrška. Kao društveno odgovorna kompanija SBB pozdravlja mere Vlade Srbije i u skladu sa odlukom da nikako ne izlaze iz svojih domova za vreme trajanja vanrednog stanja, penzionerima neće isključivati usluge zbog neizmirenih obaveza, niti će naknadno da obračunava kamate na zakasnela plaćanja. SBB moli penzionere da ostanu bezbedni kod kuće i razonode se uz njihov bogat i raznovrstan TV program. U isto vreme sve ostale sugrađane ohrabruje, da pre svega, koriste digitalne načine plaćanja usluga, i da sebe i sve oko sebe sačuvaju! – navode iz SBB-a.

SBB otključava dodatne kanale zbog teške situacije

Na raspolaganju su uvek SBB-ove elektronske usluge. Preko kojih će i obaveštavati o novonastalim situacijama – na mojsbb.rs korisnici mogu sami da vrše izmene paketa; naručuju usluge; ili provere stanje svog paketa; sbb.rs; eon.tv; info@sbb.rs, kao i telefon Kontakt centra 19900, a uskoro i live chat na web sajtu.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde