SBB otključava dodatne kanale zbog teške situacije

0
68

Vodeći operator digitalne i analogne kablovske televizije, širokopojasnog interneta i fiksne telefonije u Srbiji preduzeo je u datoj situaciji nove korake.

SBB otključava dodatne kanale zbog teške situacije

SBB je odlučio da otključa kanale zbog teške situacije.
– Obično ovo radimo u lepim trenucima. Ali, mi smo uz vas i u teškim! – poručuju iz ove kompanije.

Svesni koliko stresa i promena životnih navika donose vanredne okolnosti i znajući da su domovi najsigurnije luke usled pandemije virusa Korona, u SBB-u su odlučili da otključaju dodatne kanale svojim korisnicima.

Odloženi brojni festivali, koncerti, kulturne manifestacije

– Mnogi ljudi će više vremena provoditi sa porodicom, često ispred televizora. Zato je SBB, kao kompanija koja istinski brine o sugrađanima, i u želji da bar malo olakša trenutak u kom smo svi zajedno, rešio da do 4. maja otključa dodatne kanale i svojim korisnicima omogući najrazličitije sadržaje. Pored toga, SBB otključava i Video klub, gde će biti dostupni svi katalozi, za koje je, kao i za kanale, mogla biti obezbeđena saglasnost za otvaranje – navode u obaveštenju. Na kraju iz kompanije su dodali:

SBB fondacija uručila nagradu četvrtog izazova “Ne prljaj. Nemaš izgovor!”

– Ozbiljna vremena zahtevaju da dajemo ozbiljnu podršku jedni drugima. Opustite se, smejte se uz program koji volite i ostanite bezbedni!

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde