Savo Milošević u predstavi “Otkačene”, premijera 15. aprila

0
329

Specijalni gost u predstavi je bivši fudbaler Savo Milošević.

otkacene akademija 28U Akademiji 28 će 15. aprila biti premijerno izvedena predstava “Otkačene”. Reč je o urnebesnoj komediji (vodvilj/mjuzikl), koja po ugledu na strane TV serije, prati zgode i nezgode jedne gradske porodice u njihovim pokušajima da žive kao “sav normalan svet”. I, da se sa svojim problemima nose na zreo i odgovoran način, što im nikako ne polazi za rukom a što, naravno, dovodi do niza komičnih situacija.

Mjuzikl „Jesenjin“ premijerno izveden u Novosadskom pozorištu

Komad po tekstu Slavica Ljujić a u režiji Monike Romić govori o vremenu u kom živimo. Kao i o stanju društva, koje se nalazi na teškom ispitu sastavljenom od najrazličitijih pitanja. Sam naslov može i treba da se protumači kao homonim, odnosno publici je ostavljeno da protumači da li su junakinje otkačane što su bleskaste, ili zato što nisu ostvarile ciljeve, a možda su i sve to zajedno.

Vodvilj „Florentinski šešir“: Šampanjac, ljubavni zaplet, potraga…
otkacene akademija 28
Foto: Promo

– Ovaj pozorišni komad dotiče se najrazličitijih pitanja i problema, kroz koje prolaze žene danas u poslovnom, muško-ženskom, porodičnom, kao i prijateljskom odnosu. Podrška, ljubav i sigurnost, u okviru jedne porodice, su stvari koje čine njihov odnos. Kao i šale na međusobni račun, koje su sastavni deo njihovih života još od vremena najranijeg detinjstva i njihov specifičan odgovor na sve probleme koji ih okružuju – kaže Monika Romić, glumica, reditelj i predvodnik projekta.

Lutkarski mjuzikl sa elementima cirkusa: Premijera predstave „Knjiga o džungli“

– Njihovi načini rešavanja problema možda mogu pomoći publici da se zagleda u sebe. I možda nađe svoj način razrešavanja dilema i problema koji su neminovni u životu. Naše junakinje imaju partnere, buduće, bivše, skrivene želje, otvorene ambicije… i njihovi odnosi su izgrađeni na realnim životnim situacijama, ali koje, kada se dešavaju nekom drugom, su veoma bizarne i komične. Ukratko, potrudili smo se da se u našem komadu mogu pronaći sve generacije, u okviru jedne porodice – dodala je Monika Romić.

„La La Land“ na Viva Vox način
otkacene akademija 28
Foto: Promo

Sestre Beba i Zaga su veoma bliske i potpuno različite – Beba juri karijeru, a Zaga muževe. Beba čeka odgovor za unapređenje u banci i krije svoga dečka, kolegu Voju jer misli da bi to moglo da ugrozi njen poslovni auteritet. Njihova majka Nadežda je zagledana u sebe, tačnije u svoj odraz u ogledalu u kojem ne želi da vidi ni jedan znak starenja. Ona pokušava da Zaginog, sad već bivšeg muža, najboljeg plastičnog hirurga, nagovori da nastavi da je operiše bez novčane nadoknade. Zagina komšinica Ana traga za čovekom svog života… Možda je Zagina ćerka, tinejdžerka Lola, jedina u kući “normalna”, a možda i ne…

Pesma „Opa cupa“ peva se diljem sveta

– Ne propustite zgode i nezgode, porodice Jovanović i ljudi koji ih okružuju. Nasmejaćemo vas do suza, ali i oplemeniti i navesti da se zamislite i nad nekim svojim postupcima. I dajemo garanciju da ćete iz pozorišta izaći mnogo boljeg raspoloženja od onog s kojim ste došli! I to na 365 rata – poručuju akteri predstave.

U predstavi igraju Boris Milivojević; Monika Romić; Zlatija Ivanović; Slavica Ljujić; Danica Radulović; Jovana Mladenović; a kao specijalni gost pojavljuje se bivši fudbaler Savo Milošević. U predstavi će publika čuti muziku, popularne pesme “Poslednje igre leptira”, Bajage, “Zane”, Sanje Ilića… Prva repriza je zakazana za 21. april.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde