Saša Matić rasprodao Arenu, drugi koncert 9. marta

0
134

Jedan od najpopularnijih pevača ponovio je uspeh iz 2016. godine i rasprodao najveću dvoranu u Srbiji. I to čak mesec dana pre koncerta.

saša matić rasprodao arenuOno što su mnogi predviđali, upravo se i dogodilo! Ulaznice za koncert Saše Matića 8. marta u Beogradu su planule. Pevač je rasprodao Arenu. Ipak, oni koji nisu stigli na vreme da kupe karte, ne moraju da tuguje. Zakazan je i drugi koncert Matića u srpskoj prestonici narednog dana.

Saša Matić objavio album „Ne bih ništa menjao“

– Ove godine Dan žena slavimo dva dana! Zbog velikog interesovanja, spektakl se nastavlja! Kamarad produkcija s ponosom najavljuje novi koncert Saše Matića, u petak 9. marta, na istom mestu, u Štark areni – piše u obaveštenju organizatora.

SAŠA MATIĆ: Neopravdani zbog Šabana Šaulića

saša matić rasprodao arenu
Foto: Promo

Ulaznice su u prodaji od srede, 7. februara od 12 časova, na svim prodajnim mestima Eventim Serbia. A, uz napomenu da je broj ulaznica po pretprodajnim cenama koje su vazile i za prvi dan, 8.mart, od 900 dinara parter do 2.000 dinara nivo 200 ograničen. S obzirom na ogromno interesovanje publike, očekujemo da će karte i za ovaj koncert biti rasprodate u rekordnom roku – kaže Matićev menadžer Marko Maksimović.

SAŠA MATIĆ: Šareni svet iza crnih naočara

Inače, pevač trenutno odmara sa porodicom u Zanzibaru, kako bi napunio baterije pred velike koncerte koje će održati za Dan zaljubljenih u novosadskom SPENS-u, zatim 1. marta u Hali sportova u Kraljevu, a onda i 8. i 9. marta u beogradskoj Areni.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde