Saša Matić održao obećanje: Deo prihoda od beogradskih koncerata donirao mališanima sa onkologije

0
510

Pevač je posetio Institut za onkologiju i uručio poklone najmlađima.

onkologija saša matić održao obećenje donirao dečje odeljenje
Matić sa zaposlenima na Institutu za onkologiju, Foto: Promo

Saša Matić je održao obećanje i deo prihoda od beogradskih koncerata, koje je održao 8. i 9. marta u Areni, donirao dečjem odeljenju u Inistitutu za onkologiju. Pevač je još jednom pokazao humanost, a mališanima koji se bore sa najtežom bolešću uručio je računare, klima-uređaje, aparat za praćenje vitalnih funkcija… a ugrađena je i PVC stolarija u prostorijama gde borave mlađani pacijenti.

Dve noći orili su se hitovi Saše Matića u krcatoj Areni
Dr Džodić i Saša Matić na Institutu za onkologiju, održao obećanje donirao dečje odeljenje
Dr Radan Džodić i Saša Matić

– Prošli put kada sam imao koncert u Areni, donirao sam sredstva školi za slepe i slabovide “Veljko Ramadanović” u Zemunu, koju sam inače i ja pohađao. Ove godine odlučio sam da deo prihoda od beogradskih koncerata poklonim, odnosno doniram, dečjem odeljenju za onkologiju. Da prosto tim mladim i velikim ljudima olakšam boravak ovde. A, sa željom da što pre izađu iz bolnice i udahnu novi život. I, da se kući vrate, pre svega, srećni i zdravi – rekao je Saša Matić. On je dodao da mu je puno srce kad može bar jednim delom da doprinese i olakša malo život, učini nekog srećnijim.

SAŠA MATIĆ: Šareni svet iza crnih naočara

Direktor Instituta za onkologiju dr Radan Džodić izrazio je neizmernu zahvalnost za donaciju koju je poklonio poznati pevač.
– Saša Matić je veliki čovek i veliki umetnik. Nama svaka donacija puno znači, pogotovo najmlađim pacijentima. Vrednost donacija je nemerljiva. Ona se ne meri količinom novca nego ljudskošću i velikim srcem. I zato smo veoma zahvalni Saši Matiću na ovom gestu – rekao je dr Džodić.

Saša Matić objavio album „Ne bih ništa menjao“

Matić je obišao najmlađe pacijente i proveo neko vreme sa decom koja su trenutno na lečenju na ovoj klinici. Klinci su bili oduševljeni ovom posetom.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde