Saša Matić objavio album “Ne bih ništa menjao”

0
428

Dve godine posle izdanja “Zabranjena ljubav”, pevač Saša Matić objavio je osmi studijski album – “Ne bih ništa menjao”. Na njemu je 10 novih pesama, a izašao je pod etiketom Grand produkcije.

Saša Matić Ne bih ništa menjao
Foto: Promo

Album “Ne bih ništa menjao” je pred publikom. Svih deset novih pesama od 4. decembra su dostupne i na pevačevom zvaničnom YouTube kanalu. Naravno, tu je i CD. Iako mnogi pevači smatraju da se u današnje vreme ne isplati raditi kompletan CD, Saša Matić kaže da posle 15 godina uspešne karijere to duguje publici.

SAŠA MATIĆ: Šareni svet iza crnih naočara

– Dve godine je prošlo od albuma “Zabranjena ljubav” i bilo je krajnje vreme da publici poklonim nove pesme. Ako gledamo sa finansijske strane, slažem se da se danas to ne isplati. Ali ljudi koji me vole i prate svih ovih godina, barem su toliko zaslužili – rekao je pevač. – Album je jedinstvena kombinacija nekoliko različitih žanrova. Iako smo se značajno približili trenutnim muzičkim trendovima, ipak nisam mnogo pobegao od sebe, od svog stila. Sve smo radili polako, sa puno ljubavi i ja verujem da će to moja publika itekako prepoznati.

Na ovom muzičkom ostvarenju radila je već uigrana ekipa predvođena hitmejkerom Marinom Tucaković. Tu su i Damir Handanović; Dragan Brajović Braja; Bojan Vasić, Mlađan Dinkić; Jelena Trifunović; Marko Cvetković… Naslovna numera je balada, čiji tekst i muziku potpisuje Saša Milošević Mare. Za nju je već urađen i spot u režiji Gorana Šljivića. Saša Matić imao je čast da sarađuje sa gudačkim kvartetom Beogradske filharmonije, koji su svirali deonice za pesmu “Ne bih ništa menjao”.

Duet Cece Ražnatović i Saše Matića „Lažov notorni“ – konačno spot!

– Kako se sada osećam, ovo mi je jedna od trenutno najdražih pesama. Mare je uspeo da kroz jednu pesmu kaže i opiše sve. Emotivna je, intimna i jedva čekam da je predstavim publici. Prelepa balada je mene osvojila na prvu i koja me baš opisuje, kao da je namenski rađena za mene. “Ne bih ništa menjao” je, u stvari, univerzalna pesma u kojoj će se mnogi prepoznati i pronaći – kaže Saša. A u ovom spotu dok on peva iza njega se smenjuju fotografije najznačajnijih momenata u petnaest godina dugoj karijeri.

sasa matić
Foto: Z. Kuzmanović Munja

Već od ove nedelje kreće koncertna promocija novih pesama širom regiona. Ni ovoga puta neće izostati veliki koncerti, a pevač otkriva da su dva već zakazana. I to 14. februara u dvorani “Spens” u Novom Sadu, a posle sledi “Spektakl 2” 8. marta u beogradskoj Štark Areni. Karte za oba koncerta već su puštene u prodaju i od danas se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima.

SAŠA MATIĆ: Neopravdani zbog Šabana Šaulića

Da li će mu i ovoga puta na bini beogradske arene društvo praviti isključivo žene, te ko će zapevati s njim u dvorani “Spens”, pevač još ne želi da otkrije. Ali, poručuje da će oba koncerta biti spektakularna, ispunjena ljubavlju, dobrom pesmom i sa puno pozitivne energije.

2. Dva bih te života voleo

3. Idemo anđele

4. Logično

5. Prejako

6. Dok po mom srcu gaziš

7. Taksimetar

8. Sve bi ja i ti

9. K’o rukom odneto

10. Ne očekuj ništa

 

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde