Sabor rokenrola 20. jula u Lučanima

0
99

Tradicionalni muzički festival koji okuplja bendove raznih alternativnih muzičkih pravaca, održaće se po četvrti put u Lučanima.

Sabor rokenrola 20. jula u Lučanima

Sabor rokenrola održaće se 20. jula u letnjoj bašti Doma kulture Lučani. Tokom manifestacije nastupaće grupe “Goblini”, “Dža ili bu”, “Kristali” i “Crveni karton”. Početak koncerta planiran je za 21h, a ulaz je besplatan.

“Goblini” su ovu godinu započeli novom pesmom “Jedan za sve”, a nastavili je učestalim koncertnim aktivnostima. “Dža ili bu” snimaju novi album i već promovišu neke od još neobjavljenih pesama. “Crveni karton” su konstantno na turneji, na jesen objavljuju svoj treći album nazvan “Zanat preživljavanja”. “Kristali” su jedan od začetnika pop rock zvuka na domaćoj sceni, aktivni su već 25 godina.

BRANKO GOLUBOVIĆ GOLUB iz “Goblina”: Pesme se dešavaju, one se ne prave

Osim prilike da čuju četiri odlična benda, posetioci će odlaskom na Sabor rokenrola upoznati i malo mesto na jugo-zapadu Srbije koje je pozicionirano u Moravičkom okrugu. U blizini Lučana su planine Ovčar i Jelica, a put do ovog zanimljivog mesta vodi kroz Ovčarsko-kablarsku klisuru. Pa, ukoliko želite možete isplanirati boravak tokom vikenda i obići znamenitosti ovoga kraja. Izuzetni pejzaži, dobri ljudi i odlična atmosfera u parku iza Doma kulture više su nego dovoljni da se otisnete u ovu avanturu 20. jula.

33. Dani piva: U Zrenjaninu Šerifovićka, Bajaga, „Čorba“, Džinović, „Bebe“…

Organizator manifestacije je Centar za kulturu, a partner je Udruženje “Lučani u srcu”.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde