Šabački letnji festival 2019: Nastupaju Rambo, “Kristali”, Mardeljano…

0
322

I ove godine manifestacija će se održati na arheološkom lokalitetu, u unutrašnjosti tvrđave Stari grad, na desnoj obali Save nekoliko desetina kilometara nizvodno od ušća Drine u Savu.

Šabački letnji festival 2019: Nastupaju Rambo, "Kristali", Mardeljano...

Šabački letnji festival biće organizovan od 1. do 4. avgusta. Biće to njegovo 18. izdanje, a produkcija je poverena Radio televiziji Šabac. Na svečanom otvaranju publika će imati priliku da čuje svirke grupa “Slonz” i “Kristali”. Prve večeri festivala biće bespaltan ulaz za sve posetioce.

Predstava “Pisma iz Avganistana” po knjizi Goluba iz “Goblina”

– Kada ljudima kažeš da su loša kopija neke osobe, to nikad nije dobar znak. U ovom slučaju loša kopija je jako, jakoooooo pozitivna stvar! – kažu momci iz benda “Bad Copy” i poručuju publici da se pripremaju da naprave haos u petak, 2. avgusta, na ŠLF-u. iste večeri nastupiće i “EhoTon”, kao i Davorin Bogović.

Šabački letnji festival 2019: Nastupaju Rambo, "Kristali", Mardeljano...
Šabačka tvrđava i ovog leta biće mesto dobre zabave, ŠLF će otvoriti bendovi “Slonz” i “Kristali”, Foto: ŠLF

– Pravi rep ovako zvuči: tehnika je vrsna i stil mu je poetičan, jedan od retkih što je retko autentičan! – najavili su organizatori nastup za 3. avgust, kad će na bini biti Smoke Mardeljano. Osim njega, u subotu će se publici predstaviti i niški bend “Majdan”, kao i šabački “Goblini”. A o svojim sugrađanima organizatori su rekli:
– Heroji nečijeg detinjstva, sećate se svakog njihovog nastupa, svakog Golubovog poziva na bunt… Oni su dokaz da punk-rock nije samo energija, već i jedna velika emocija.

Šabački letnji festival: Neverovatan kišni koncert benda “Babe”

U Šabac stiže i Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus.
– Kada vas deca vide da blejite u televizor i gledate šund sadržaj, nemojte očekivati da će vaša deca da završe na Sorboni. Glavni zadatak roditelja je da decu, pre svega, upoznaju sa kvalitetom – bilo kojim kvalitetom! Ne petljajte se sa nečim što je manje kvalitetno, zaglupljujuće ili štetno. Slušajte profesora Pušića! – izjavio je profesor Pušić, koji će na Šabačkoj tvrđavi muzičko predavanje održati u nedelju 4. avgusta. Pre Ramba nastupiće “Zemlja gruva”, a posle “Beogradski sindikat”.

Cene ulaznica za ovogodišnji ŠLF su 200 dinara dnevna i 500 dinara komplet za tri dana. Ponavljamo, prve večeri ulaz je slobodan.

“Oda radosti – Anegdote evrointegracija” Ramba Amadeusa
Šabački letnji festival 2019: Nastupaju Rambo, "Kristali", Mardeljano...

– Ovogodišnji Šabački letnji festival je sve bliže, a kako bismo se dobro pripremili, u petak, 19. jula, od 18h u Velikom parku organizujemo ŠLF Promo žurku! Naoružajte se opremom za đuskanje i ŠLF raspoloženjem! Dođite da se zajedno zagrejemo za predstojeće dane festivala uz najveću DJ atrakciju iz Šapca – DJ Igora Davidovića! – najavili su i pozvali publiku organizatori ŠLF-a.

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde