Animiran muzički film “Ružnjići”u bioskopima širom Srbije

0
212

Muzička pustolovina inspirisana je globalnim fenomenom plišanih igračaka iz 2001. godine.

Animiran muzički film "Ružnjići"u bioskopima širom Srbije

“Ružnjići” (UGLYDOLLS) su novi hit film za celu porodicu, koji će se od 9. maja prikazivati u bioskopima u Srbiji. Svečana projekcija filma uz prisustvo glumačke ekipe koja je bila zadužena za sinhronizaciju crtaća na srpski zakazana je za nedelju, 12. maja, u 14h, u bioskopu Cineplexx Delta City, u okviru “Porodičnog dana”.

U bioskopima je crtani film “Princeza i zmaj: Beskrajna priča”
Animiran muzički film "Ružnjići"u bioskopima širom Srbije

U neodoljivom gradiću Ružnjogradu slavi se čudno i drugačije, lepota je u oku posmatrača. Moksi i njen Ružnjić prijatelj svaki dan slave život i njegove beskrajne mogućnosti. Stanovnici Ružnjograda povremeno gledaju u nebo iznad grada, i čekaju da se pojavi novi Ružnjić kog će primiti u svoju zajednicu. Jednoga dana Moksi okuplja grupu svojih najbližih prijatelja i kreće u potragu za onim što je s druge strane Ružnjograda. Tamo otkrivaju drugi svet – Savršenstvo. Ružnjići se suočavaju sa time šta znači biti drugačiji, boriti se sa željom da budeš voljen, i konačno otkriti da je najvažnija stvar saznati ko si zaista.

Filharmonijski piknik na Ušću: Diznijeva fantazija uživo za 50.000 ljudi 23. juna

U sinhronizaciji ovog filma koji traje 88 minuta učestvovali su pevačica Sara Jovanović poznatija kao Sara Jo; reper Ivan Jović Ikac, nakadašnji član rep sastava “VIP” (prva glumačka rola); te glumci Slaven Došlo (prvi put učestvovao u radu na animiranom mjuziklu); Jelena Jovičić; Boris Milivojević; Dušica Novaković; Bojan Perić; i Marko Gvero. Cela ekipa kaže da je uživala i dobro se zabavila radeći na ovom crtaću. Inače, režiser “Ružnjića” je Kelly Asbury, a distributer “Blitz Film & Video Distribucija”.


POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde