Rundek i “Ekipa” održali sjajne svirke u Kragujevcu i Novom Sadu

0
183

Darko Rundek je na mini turneji po Srbiji u okviru koje sa svojom “Ekipom” je zakazao tri koncerta.

Darko Rundek i "Ekipa", Foto: Facebook / Darko Rundek (Official)
Darko Rundek i “Ekipa”, Foto: Facebook / Darko Rundek (Official)

Sjajne svirke održali su u Kragujevcu (19. april) i Novom Sadu (20. april), a večeras (22. april) nastupiće u Pančevu. Darko Rundek i “Ekipa” mini turneju su započeli koncertom u kragujevačkoj “Čaurnici”. Publika je fantastično dočekala i ispratila muzičare, sa kojima su zajedno pevali broj hitove. A, horsku pratnju imali su i naredne večeri u SKC “Fabrika” u Novom Sadu, gde su se takođe orili “Crni dusi”, “Štrajk željezničara”, “Ruke”… Po velikom interesovanju publike, očekuje se da slična atmosfera bude i u Kulturnom centru Pančevo večeras.

Darko Rundek: Postao sam deda – jednog delfina
Novi Sad koncert Darko Rundek i "Ekipa", Foto: Facebook / Darko Rundek (Official)
Rundek se rasplesao u Novom Sadu, Foto: Facebook / Darko Rundek (Official)

Obožavaoci su već naučili i reči nedavno objavljenog singla “Barbara”. Kako je Rundek izjavio, u toj numeri je uhvatio “dragocene trenutke zajedničkog muziciranja”.
U “Ekipi” su mlade snage – bubnjar Silvio Bočić; perkusionista Miro Manojlović; basist Roko Crnić; saksofonistkinja Ana Kovačić; ali i stari saradnici – trubač Igor Pavlica; violinistkinja Izabel Katala; i multiinstrumentalista Dušan Vranić-Duco. Oni su okupljeni u “Ekipu” za prošlogodišnju turneju “Apocalypso Now”, kojom je proslavljana 20. godišnjica izlaska Rundekovog albuma “Apocalypso”.

Novi singl Darka Rundeka i „Ekipe“ – pesma nastala od kiše i dokolice
Ovako je bilo u Novom Sadu:

… i u Kragujevcu:

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde