Romantična akciona serija “Biser Bojane 2” od 9. novembra na RTS-u

0
2692

Nakon četiri epizode prve sezone, u novembru sledi nastavak popularne serije reditelja Milana Karadžića, novi ciklus od osam epizoda.

Romantična akciona serija "Biser Bojane 2" od 9. novembra na RTs-u
Slaven Došlo i Vanja Nenadić kao Đorđe i Lola u seriji “Biser Bojane 2”, Foto: Promo

U romantičnoj akcionoj komediji “Biser Bojane 2” sledi nastavak avantura dobro znanih junaka – Đorđa Popovića, njegovog oca Nikole, Lole, Matije, Sandre, Đovanija… Uz poznate likove, pojaviće se i nekoliko novih, kao i brojni debitanti iz Crne Gore i Srbije. Druga sezona serije “Biser Bojane” će se od 9. novembra prikazivati na Prvom programu RTS-a.

U novih osam epizoda, pored ljubavnih zavrzlama i zanimljivih melodramskih obrta, biće izraženiji krimi zaplet. Serija je u isto vreme romantična komedija, triler i drama. Ekipa, u kojoj su Slaven Došlo; Vanja Nenadić; Mladen Nelević; Andrija Kuzmanović; Aleksandar Radojičić; Jovana Gavrilović; Milutin Mima Karadžić; Miona Marković i drugi glumci, snimala je minulog leta uglavnom na Adi Bojani. Novi lik koji će svakako “prodrmati” aktere serije je viša inspektorka Čarna Blagojević, a nju tumači Sloboda Mićalović.

Snima se: Druga sezona serije “Biser Bojane” reditelja Milana Karadžića

Serija “Biser Bojane 2” ispunjena je humorom koji funkcioniše zahvaljujući glumcima, uverljivim u zanimljivim replikama i komičnim dijalozima.
hoće li napraviti pometnju?
– Čarna će sigurno napraviti pometnju. Probaće bar da, žargonski rečeno, malo prodrma taj kavez kao žena, što je vrlo specifično. Probaće da se uhvati u koštac sa vrlo jakim muškarcima, sa vrlo opasnim muškarcima – otkrila je Sloboda Mićalović.

Mima Karadžić igra kontroverznog biznismena Nikolu Popovića.
– Nikola je ostao pri svome, s tim što je pojava nekih novih žena uticala i na njega. Nekako se taj lik iskomplikovao, učinio se zanimljivijim. Moram da priznam, ono što je bitno, ovu seriju je bilo zadovoljstvo raditi – naglasio je glumac.

MILAN KARADŽIĆ: Humor na Balkanu je hrabar, nije ulizički

– Đorđe je sazreo, s obzirom na to da su mu se desili razni neki potresi. Počinje da prihvata svoj pravi identitet. Đorđe je malo zapeo, ima dileme, uglavnom je preokupiran ljubavnim odnosom, ali naravno i odnosom sa ćaletom koji ga nekako iznova i iznova iznenađuje. Čini mi se da čak bolje ide sa ocem, nego sa Lolom – rekao Slaven Došlo o svom liku.

Andrija Milošević tumači lik Matije, zeta “dona” kriminala.
– Matija će se, kako serija bude odmicala, poprilično transforisati. Na početku se čini da je slabić u odnosu na njegovu suprugu, onda se sveti, pretvara u sadistu… Biće tu raznoraznih stvari… U svakom slučaju, gledaoci mogu da očekuju jednu uzbudljivu, divnu i zabavnu seriju – rekao je Andrija.

“Vojna akademija 5”: Film od 3. oktobra u bioskopima, serija na proleće na RTS-u

Novi lik u seriji je i Nebojša, vlasnik kajt kluba, koga igra Aleksandar Radojičić.
– On je i muljator i ženskaroš, ali ga ja nisam doživeo kao nekog negativca. Koristi kajt klub kao paravan za razne muljavine, sitne prodaje droge, na razne načine pokušava da dođe do zacrtanih ciljeva. Ne znam da li će se to videti u seriji, ali razumem njegovu priču – kazao je Radojčić.

Ekipa smatra da je druga sezona serije zanimljivija od prve, da je kvalitetniji scenario, i da će cela priča privući gledaoce da iz subote u subotu s nestrpljenjem iščekuju novi nastavak.

J. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde