Novogodišnji spektakl “Rok opera” u SNP-u

0
281

Posle niza nezaboravnih gala koncerata, tradicionalno upriličenih mnogim povodima, Opera Srpskog narodnog pozorišta priprema Novogodišnji koncert “Rok opera”, u petak 12. januara 2018. godine, na sceni “Jovan Đorđević” s početkom u 20 časova. Zbog velike zainteresovanosti publike, ulaznice su u prodaji na Biletarnici SNP-a od 13. decembra po ceni od 1000, 1.200 i 1.400 dinara.

koncert snp novi sad rok opera
Orkestar Opere SNP, Foto: SNP

Novogodišnji koncert “Rok opera” organizovan je u zajedničkoj saradnji Novosadskog Big Benda i Hora i Orkestra Opere Srpskog narodnog pozorišta.
Na programu iznenađenja biće zastupljeno 17 antologijskih muzičkih hitova pop i rok grupa, čija su imena uvrštena u enciklopedije svetske i domaće muzičke scene XX veka.

Rasprodati svi novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije

Novogodišnjim koncertom će se odraziti duh autora, čija su imena ušla u rokenrol kuću slavnih, i vremena kada su nastali neprevazićeni hitovi i himnični refreni koji su se prenosili od 70-ih godina na ovamo, do ove pozorišne kuće.

novosadski big bend
Novosadski Big Bend, Foto: Novosadski Big Band

– U jedinstvenom ambijentu poslušajte hitove grupa “Led Zeppelin”, “Deep Purple”, “Pink Floyd”, “Queen”, “Van Halen”, “Europe”, “The Beatles”, “Procol Harum” i drugih. U spoju muzičkih žanrova roka, džeza i opere, a u interpretaciji Novosadskog Big Benda i Hora i Orkestra Opere SNP-a, na početku godine, novosadskoj publici biće predstavljen još jedan ekskluzivni koncertni program – poručuju iz SNP-a.

vesna-kesic-krsmanovic
Vesna Kesić Krsmanović

Brankica Sebastijanović i Luka Raco u novogodišnjoj predstavi „Ponoćna čarolija“

Dirigent i autor muzičkih aranžmana je Fedor Vrtačnik, umetnički rukovodilac Novosadskog Big Benda. A, nastupaju Danka Adamov; Renata Starović Petošević; Maja Andrić; Dragana Keler; Zoran Šandorov; Vojislav Malešev; članovi Hora Opere SNP-a. Hor je pripremila Vesna Kesić Krsmanović. Koncert režijski postavlja Katarina Mateović Tasić.
Koncert traje oko 90 minuta.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde