Rođendanski koncert: Kad Brena peva, gori Arena

0
183

Preko 20.000 ljudi je pevalo sa Lepom Brenom na spektakularnom koncertu u subotu, 20. oktobra, u Štark areni.

Kad Brena peva, gori ArenaBrena je uspela da zaustavi saobraćaj u Beogradu! Jedan sat pred početak nastupa u Štark Areni, deo grada u kom se dvorana nalazi bio je zakrčen zbog svih koji su hteli da dođu da čuju i vide svoju miljenicu. A onda je regionalna folk diva napravila spektakl kakav će Beograd dugo pamtiti. Rođendaski koncert i žurka o kojima će se dugo pričati! I kako mnogi rekoše: Kad Brena peva, gori Arena!

Promocija dokumentarca „Lepa Brena – godine Slatkog greha“ i novog spota

Kao što je i obećala, 35 godina blistave karijere proslavila je sa svojom publikom na sceni Štark arene i to na vrlo originalan način. Najpre se spustila sa “neba”, sedeći na velikoj zlatnoj zvezdi, kako i dolikuje pravoj zvezdi. Onda je usledio spektakl! Bina duga 22 metra, liftovi sa koji je silazila, vizuelne promene u kojima je regionalna diva pokazala da joj odlično stoje i crvena i plava boja kose… i plesnu kondiciju, kao i vitku liniju na kojoj joj mogu pozavideti i mnogo mlađe koleginice.

Lepa Brena sa koleginica u spotu za pesmu „Srećna žena“

Kad Brena peva, gori ArenaNizali su se hitovi sa novog albuma, scenski efekti, maštoviti kostimi, plesne tačke… Zvezda večeri blistala je u punom sjaju! Pevala je zajedno sa horskom pratnjom publike pesme sa novog albuma, kao i hitove koji su obeležili osamdesete godine. Posetioci iz svih delova sveta uživali su i u humorističkom delu koji su priredili Andrija Milošević i Anđelka Prpić. Glumac je za ovu priliku bio Boba, a glumica je tumačila lik Brene.

Crvenokosa Lepa Brena u spotu za pesmu „Kao nova“

Kad Brena peva, gori ArenaVeče koje će se prepričavati dugo, imaće “reprizu”. Jer, zbog velikog interesovanja publike, Brena će održati na istom mestu koncert i 21. oktobra. Pod sloganom pesme “Zar je važno da l’ se peva ili pjeva” muzička zvezda je još jednom dokazala da njena muzika, entuzijazam, i energija ne poznaju granice.

Lepa Brena ima novi spot – „A kako ću ja“

Kad Brena peva, gori ArenaFoto: Z. Kuzmanović Munja

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde