Rođendanska svirka: Bend “Irie FM” u Ušće Shopping Centru

0
99

Mesec dana proslavljaće se rođendan najvećeg šoping mola u Srbiji.

irie fm rođendanska svirka za usce 9. rodjNajbolji mladi bend po oceni Udruženja muzičara džeza, zabavne i rok muzike Srbije – “Irie FM”, u ponedeljak 2. aprila od 19h imaće nastup na Centralnom trgu Ušće Shopping Centra. Naravno, ulaz je slobodan, znači za DŽ! Biće to uvertira za proslavu devetog rođendana najvećeg šoping mola u Srbiji. Ova rođendanska svirka je tek početak, jer će proslava trajati punih mesec dana.

PozitivNI festival 2018: Jedinstveni niški ulični art festival

“Irie FM” je bend novog pop zvuka iz Beograda. Grupa kombinuje različite tradicionalne pristupe pop muzici, i povezuje ih, bez mnogo osvrta na žanr, tako da zvuk varira od pesme do pesme. Osam članova, jedna dama, “multi-task” muzičari, kreativci, okupljeni oko jedne ideje – kreiranje “nove” muzike koja ima direktan pristup svojoj publici. Oni će prirediti prisutnima u centru koncertno veče za pamćenje, obećavaju organizatori.

65 godina Udruženja muzičara džeza, zabavne i rok muzike Srbije

Pored ove muzičke senzacije za otvaranje, tokom meseca proslave devetog rođendana, posetioci Ušća će na svakom koraku čekati raznolik zabavni sadržaj. A, koji je inspirisan “istočnom prestonicom” – Tokiom, gradom koji je udaljen 9.000 km od Ušće Shopping Centra, i koji pomera granice, kreira trendove i pruža inspiraciju.

Sergej Trifunović u mini filmu „Putevi“ grupe „Irie FM“

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde