“Rock opera 2” u Sava centru 28. novembra

0
53

Svoju misiju su započeli pre samo godinu i po dana, i za svaki njihov koncert se tražila karta više.

"Rock opera 2" u Sava centru 28. novembra

Čvrsto su odlučili da nastave i publiku očaraju novim rok hitovima. A izvešće ih na koncertu “Rock opera 2”! Koncert je najavljen za 28. novembar, ponovo u Sava centru.
Sjajni muzičari Opere Srpskog Narodnog pozorišta i “Novosadski Big Bend”, sada ujedinjeni pod zajedničkim nazivom “POP’s Orchestra”, zajedno sa izvanrednim solistima pod dirigentskom palicom Fedora Vrtačnika, pripremili su nove aranžmane svetskih hitova.

Muzički spektakl “Rock opera” osvaja publiku, i u Nišu rasprodat koncert
"Rock opera 2" u Sava centru 28. novembra

Na repertoaru će se naći nove pesme, zvuk će biti čvršći i sa još više emocija. A, muzičari, od kojih je većina izvođača klasične muzike, izvanrednim muziciranjem će opet spojiti različite muzičke žanrove. Ovaj muzički spektakl ne poznaje granice izvođenja! Zato će u koncertu podjednako uživati i ljubitelji klasične muzike i ljubitelji roka, bluza, džeza, popa, opere. Moćni glasovi solista ostavljaju bez daha, a publiku podižu na noge i izazivaju ovacije. I, samo se na koncertima “Rock opere” može doživeti posebna atmosfera i osetiti divna energija koja svima u sali dočara svu lepotu muzike.

"Rock opera 2" u Sava centru 28. novembra

Muzički spektakl “Rock opera” je u avgustu obeležio 17. Belgrade Beer Fest. Tada je na koncertu uživalo više od 100.000 ljudi! A, u Sava centru publiku očekuju nova muzička iznenađenja i poslastice.

Ulaznice za koncert “Rock opera 2” u Beogradu uskoro će se naći u prodaji po popularnim cenama.

PR / Foto: Dunja Dopsaj

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde