Rock opera 2: Publika bira jednog od solista koncerta u Sava centru

0
144

Svaki koncert u izvođenju “POP’s Orchestre” je novo muzičko putovanje kroz svet roka, bluza, džeza, popa, opere. Jer, enciklopedija hitova je nepresušan izvor inspiracije za maestra Fedora Vrtačnika i muzičare Opere Srpskog Narodnog Pozorišta i Novosadski Big Bend.

Rock opera 2

Od prvog koncerta projekat “Rock opera” je pobrao sve pohvale javnosti i publike. Iz tog razloga organizatori su odlučili da publici daju priliku da učestvuje u kreiranju programa. I, da odabere jednog od solista koji će nastupiti 28. novembra na koncertu u Sava centru. Svi koji žele da vide omiljenog umetnika ili umetnicu u ulozi soliste u spektaklu “Rock opera 2” svoje predloge mogu da pošalju do 1. novembra u inbox Facebook strane Rock Opere.

“Rock opera 2” u Sava centru 28. novembra

Organizatori će se potruditi da obezbede učešće odabranog umetnika ili umetnice i pripreme aranžman za pesmu koja najviše odgovara pevačkim afinitetima. Još se vrši odabir pesama i solista koji će se priključiti projektu, jer je “Rock Opera” svakako veliki izazov, a ujedno i užitak kako za muzičare, tako i za publiku.

Muzički spektakl “Rock opera” osvaja publiku, i u Nišu rasprodat koncert

Ulaznice za koncert “Rock opera 2” mogu se kupiti online i na svim prodajnim mestima Tickets; kao i na blagajni Sava centra. Cena ulaznice je od 2.000 do 2.600 dinara, zavisno od pozicije mesta u sali.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde