Bend “Ritam nereda” 6. aprila u zemunskom klubu “Fest”

0
63

Publika će ove subote u zemunskom klupu uživati uz pesme “Put beznađa”, “Crno je sve”, “Ne”, “10 godina”, “Hiljade”, “Sećanja”, “Heroj”…

Bend "Ritam nereda" 6. aprila u zemunskom klubu "Fest"

Novosadski bend “Ritam nereda” zakazao je svirku u klubu “Fest” u subotu, 6. aprila (22h). Kao podrška će nastupiti bend “Pet minuta slave”. “Ritam nereda” je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije koji radi od 1987. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom.

“Ritam nereda” slavi 30. rođendan koncertima u Sarajevu, Novom Sadu i Beogradu

Bend je svojom obimnom diskografijom, brojnim izdanjima i reizdanjima tokom tri decenije karijere uvek imao veliku bazu fanova i za balkanske uslove visoke tiraže, predstavljajući redak primer autorski veoma plodnog sastava sa vrlo kultnim repertoarom. Čist i beskompromisan kvalitet potvrđuju i, između ostalih, Henry Rollins (Rollins band) i Bill Gould (Faith No More), koji su posle slušanja njihovih koncerata tražili da se upoznaju sa bendom. “Ritam nereda” beleži i nastupe sa takvim veličinama kakve su “Queens of the Stone Age”; “Motörhead”; “Red Hot Chili Peppers”; “Suicidal Tendencies”; i “Buzzcocks”.

Bend "Ritam nereda" 6. aprila u zemunskom klubu "Fest"
Foto: Marko Ristić

Objavili su osam studijskih albuma i tri live izdanja. Postavu benda trenutno čine Boban (vokal, gitara); Mire (bas); Kića (gitara); i PJ (bubanj).

Exit 2019: Žestoka gitarska pojačanja za Explosive binu

Album “30 godina” su objavili početkom aprila 2017. i posle toga je usledila turneja na kojoj su slavili tri decenije postojanja. Grupa trenutno radi na novom studijskom albumu.

Ulaznice za koncert benda “Ritam nereda” 6. aprila su u prodaji u klubu “Fest” po ceni od 900 dinara. Na dan koncerta će koštati 1.200 dinara.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde