“Ritam nereda” 24. marta u zemunskom “Festu”

0
142

Posle više od godinu dana novosadski bend “Ritam nereda” će nastupiti u Klubu “Fest” u Zemunu. Na koncertu 24. marta pridružiće im se beogradski sastav “Sink”.

fest ritam nereda“Ritam nereda” je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije. sa radom su počelli 1987. godine. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energicnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Kolekciju pesama kao što su “Put beznađa”; “Crno je sve”; “Ne”; “10 godina”; “Hiljade”; “Sećanja”; “Heroj”; i mnoge druge publika će uvek moći da čuje na njihovim nastupima, a koje zajedno sa obožavaocima pevaju glasno. Iza sebe imaju osam studijskih albuma i tri live izdanja. Aktuelno izdanje “30 godina” bend je objavio aprila prošle godine. Posle toga usledila je turneja na kojoj su slavili 30 godina postojanja. Trenutno rade na novom albumu. Na koncertu u “Festu” bend će i premijerno u Srbiji predstaviti novog gitaristu Kiću, koji je zamenio Sašu Friša.

„Ritam nereda“ slavi 30. rođendan koncertima u Sarajevu, Novom Sadu i Beogradu
ritam nereda kića foto marko ristić fb
Foto: Marko Ristić / Facebook Ritam nereda

“Sink” je beogradski bend nastao 2012. Snimili su dva albuma – “Sve što nisam ja” (2014) i “Pred stubom srama…” (2017). Iza oba izdanja stala je izdavačka kuća “Nocturne Media”. “Sink” je imao brojna gostovanj i nastupe na festivalima (Exit, Kuršumlijska gitarijada, Vračar Rocks, Dev9t…). Bend aktivno promoviše novi album koncertima širom zemlje.

Nisomnija držala publiku na Tvrđavi do ranih jutarnjih sati

Ulaznice su u prodaji u klubu “Fest” i Felix Shopu (TC Sremska) po ceni od 900 dinara. Ukoliko ih ostane, na dan koncerta na ulazu će stajati 1.200 dinara.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde