Članovi “Riblje čorbe” se ošišali na Zaječarskoj gitarijadi u humanitarne svrhe

0
214

Naši poznati rokeri i posetioci Zaječarske gitarijade dali podršku ženama obolelim od raka dojke. Za svaki centimetar ošišane kose Zaječarsko pivo donira centimetar perike.

Humanitarna akcija “Ošišaj kosu – budi rOKer”, u organizaciji Zaječarskog piva i festivala Zaječarska gitarijada, održana je na centralnom gradskom trgu. Pruža se podrška za žene obolele i lečene od raka dojke iz udruženja “Budimo zajedno”. Za svaki centimetar ošišane kose Zaječarsko pivo je doniralo centimetar perike za žene. Među najvećim donatorima bili su i članovi jednog od naših najpoznatijih rok bendova „Riblja čorba”. Celokupna postava “Čorbe”, nakon spektakularnog koncerta na Gitarijadi, poslala je jasnu poruku podrške i solidarnosti ovoj akciji.

corba promo Zaječarska gitarijada sisanje
Foto: Ivan Trujić / Promo

– Hvala Gitarijadi i Zaječarskom pivu što su nas pozvali, a obaveza članova “Riblje čorbe” je da pomažemo kada smo god u prilici, da učinimo nešto dobro. Vicko i Džindžer su bili među prvima u redu za šišanje, a bio je to prvi put da su došli kod frizera posle ravno tri godine. Mi rokeri nemamo taj običaj da se često šišamo, ali bilo nam je drago da ovog puta promenimo taj trend – rekao je Bora Đorđević, frontmen “Čorbe”.

Frizeri iz Saveza frizera Srbije su tokom celog dana akcije besplatno šišali posetioce Gitarijade. Sa svakim novim centimetrom kose rasla je podrška, ali i donacija članicama Udruženja.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde