“Retko svirane pesme”: Gile i “Magic Bush” u klubu “Fest”

0
59

U zemunskom klubu posetioce očekuje odlična svirka.

"Retko svirane pesme": Gile i "Magic Bush" u klubu "Fest"Rok muzičar Srđan Gojković-Gile i bend “Magic Bush” održaće koncert pod nazivom “Retko svirane pesme” 10. novembra (22h) u klubu “Fest”.
– Sviraćemo pesme iz moje karijere koje su retko izvođene uživo. Biće pesama iz filmova, koje sam radio za “Kako je propao rokenrol” i “Crni bombarder”, iz saradnje sa Vladom Divljanom, nekih mojih solo pesama, ali i numera “Električnog orgazma” koje retko sviramo, a neke čak nikad nismo svirali uživo! – najavljuje Gile.

Gile i „Magic Bush“ objavili spot za pesmu „Lutka koja kaže ne“

Frontmen “Električnog orgazma” je uporedo sa radom u matičnom bendu, pored muzike za filmove, tokom karijere uradio nekoliko izuzetno zanimljivih projekata. To su solo album “Evo sada vidiš da može” (1989), pa saradnja sa Vladom Divljanom (1958-2015) na albumima “Rokenrol za decu” (1989) i “Rokenrol bukvar” (1990), i “Lutka koja kaže ne” (1991) u supergrupi “Vlada, Gile, Piko i Švaba”.

Gile i „Magic Bush“ sjajni u punoj „Amerikani“

"Retko svirane pesme": Gile i "Magic Bush" u klubu "Fest"Prilikom prošlogodišnjeg humanitarnog koncerta “Eve Braun” u DOB-u, Gojković je imao priliku da prvi put nastupi u pratnji “Magic Busha”. Kako kaže, tada mu se “jako dopala kombinacija sa njima, nešto je drugačije od onoga sa ‘Električnim orgazmom'”.
– Pošto mi se već neko vreme muvala po glavi ideja sa izvođenjem retko sviranih pesama, samo mi je kliknulo da je možda baš “Magic Bush” savršena kombinacija za tako nešto. Imaju zajedništvo unutar svog benda, a ja to jako volim i cenim. Samo smo sad ubacili mene i moje pesme u kombinaciju i desila se neka nova hemija, energija – objašnjava Gile.

Hajde sanjaj me, sanjaj: Divljanov rođendan dirljivo proslavljen u rasprodatom Sava centru

Nastavši na temelju kultnog “Beatles” tribjut benda “The Bestbeat”, grupa “Magic Bush” je prošle godine objavila debitantski album “First…”. Članovi su trenutno gitaristi Damjan Dašić i Marko Ćalić, bubnjar Vladimir Jevtić i basista Ivan Stanković.
Ulaznice su u prodaji u klubu “Fest” i u Felix Shop-u (TC Sremska) po ceni od 700 dinara. Na dan koncerta ulaznica će koštati 900 dinara.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde