Repriza sa horom i orkestrom, još jedan koncert “Bajage i Instruktora”

0
29

Ulaznice za koncert “Bajage i Instruktora” 5. decembra u Sava centru su planule. Ali, biće još svirki u srpskoj prestonici…

Repriza sa horom i orkestrom, 6. decembra još jedan koncert "Bajage i Instruktora"

Prvi koncert je rasprodat, a zbog velikog interesovanja publike, zakazan je novi – 6. decembra. Naravno, na istom mestu. Tada će biti repriza sa horom i orkestrom, pod dirigentskom palicom maestra Vojkana Borisavljevića.

Bajaga i Instruktori sa horom i orkestrom slave jubilej u Sava centru

Bend će tako dvostrukim, zvučno raskošnim spektaklom obeležiti jubilej – 35 godina rada. Posetioci će imati priliku da uživaju u posebnim verzijama hitova iz svih faza karijere grupe “Bajaga i Instruktori” – “Dvadeseti vek”; “Dobro jutro”; “Zažmuri”; “Od kada tebe volim”; “Bilo bi lako”…

GODUM 2019: Nagrađeni Bata Kovač, Bajaga, “Neverne bebe”…
Repriza sa horom i orkestrom, 6. decembra još jedan koncert "Bajage i Instruktora"
Repriza sa horom i orkestrom, 6. decembra drugi koncert “Bajage i Instruktora” Foto: Nebojša Babić

Ulaznice i za drugi koncert koštaju od 1.800 do 2.800 dinara. Mogu da se kupe od srede 16. oktobra na blagajni Sava centra, kao i na svim prodajnim mestima Ticketsa i Gigstixa.
Pokrovitelj koncerata je Grad Beograd.

“Bajaga i Instruktori” napravili u pulskoj Areni – lom

Inače, “Bajaga i Instruktori” su prvi koncert u Beogradu održali u aprilu 1984. u Domu Sindikata. Od tada predstavljaju sinonim za dobar i kvalitetan rokenrol. Prošle godine obožavaocima su podarili sjajan koncert u Štark areni, koji je proglašen za koncert godin. Na njemu su promovisali veoma uspešan album “U sali lom”. Bend je 2019. održao niz koncerata u regionu i inostranstvu povodom obeležavanja velikog jubileja.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde