Koncert grupe “Repetitor” 1. juna u Bašti SKC-a

0
185

Bend “Repetitor” namerava da prodrma temelje SKC-a.

Repetitor u Bašti SKC-aGrupa “Repetitor” priprema do sada najveći solistički koncert u Beogradu. Oni će nastupiti 1. juna u bašti SKC-a i obeležiti značajan jubilej – 10 godina od izlaska debi albuma “Sve što vidim je prvi put”. Deceniju kasnije skoro je neverovatno koliko energije ova furiozna beogradska trojka i dalje ima. Kao da je nisu trošili, već sakupljali. Kao da se eksplozija ponavlja sa svakim njihovim izlaskom na binu.

„Repetitor“ predstavio spot „Ako te ikada“ snimljen na koncertu u Centralnom zatvoru
Repetitor promo
Foto: Promo

Članovi benda nisu slučajno odabrali SKC za mesto održavanja svog koncerta.
– U vreme kada smo objavili debi album, 2008. godine, SKC je bio mesto na koje su ljudi dolazili po inerciji na koncerte, čak i na nepoznate bendove. Tu smo svirali sedam puta za prve tri godine postojanja benda. A, što je mnogo doprinelo da dođemo do publike – seća se Boris Vlastelica. On je dodao: – Želimo da prodrmamo temelje SKC-a, i da oživimo njegovu najbolju stranu!

Repetitor_foto Nemanja Djordjevic
Foto: Nemanja Đorđević

– Niti jedan bend na Balkanu (ovom južnoslavenskom) već dugo nije uspio ovako jednostavno, iskreno, žestoko, a opet šarmantno uobličiti svoje frustracije i ispljunuti ih – pisala je terapija.net pre 10 godina. Već tada je prepoznata energija koja nastavlja da osvaja publiku.

Elektro mag Tiga najavljuje Apgrade sezonu i 4. maja otvara „Barutanu“

Povodom desetogodišnjice debi albuma, a pred veliki beogradski koncert koji pripremaju za 1. jun u Bašti SKC-a, “Repetitor” je objavio tri spota sa izdanja “Sve što vidim je prvi put”, za pesme koje do sada nisu bile ekranizovane. Spotovi za numere “Ja”, “Zli sin” i “Pukotine” nastali su u “Kvaki 22” u decembru 2017. zahvaljujući Nemanji Đorđeviću (kamera i režija) i Uni Bojić (montaža i režija).

Ulaznice za koncert “Repetitora” u Bašti SKC-a dostupne su po specijalnoj promotivnoj ceni od 600 dinara na svim prodajnim mestima Eventim Serbia; GIGS TIXa; DD Ticketsa; u FELIX Shop-u (TC Sremska I sprat); kao i u kafeima “Mašta” (Bulevar Zorana Đinđića 67); i “Zbornica” (Skender Begova 53b).
Redovna cena ulaznica iznosiće 800 dinara, odnosno 900 na veče koncerta, na ulazu u Baštu SKC-a.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde