Reper Fox sa gostima u klubu “Garaža” 29. novembra

0
72

Poznati srpski reper nastupiće u petak, 29. novembra, u beogradskom klubu “Garaža”. Foxovi gosti 29. novembra u klubu “Garaža” biće Tiću Gang, MCN, Vuku, Kanbolex, Katakombe i Marera. Karte za nastup će na ulazu u klub koštati 500 dinara.

Reper Fox sa gostima u klubu "Garaža" 29. novembra

Branko Kljaić, poznatiji kao Fox, repom je počeo da se bavi 2004. Godinu dana kasnije snimio je prvu pesmu sa Sheom – “Urbana sila”. Od 2005. do 2008. učestvuje u grupi “Okrug”, a 2008. se udružuje sa reperom Raćimom. Snimili su mnogo pesama, a najviše su se izdvojile “Digitalni skank”; “Tako je”; “Ulica ti da, ulica ti uzme”…

Grupa “Bad Copy” objavila singl i spot “Gizdave gaćice”

Godine 2009. formira grupu “Nekrštena trojka” sa Đaretom i Sheom, a najpoznatije pesme iz tog perioda su: “Rokada”; “Paradiso”; “Need for speed Novi Sad”… Tih godina se konačno proslavlja i donosi prvu srpsku trap classic pesmu “Ceo dan”.

Godine 2013. Fox ulazi u grupu “Novosadska setka” i izbacuje “Sujetu zaboravi”, prvu pesmu sa nadolazećeg albuma “Trap Guru Trap Boss”. Numera je za kratko vreme prikupila dosta pregleda i značajno je pomogla da se još više razvije, u to vreme, novi rap zvuk na našim prostorima, poznatiji kao trap.

Krešo Bengalka singlom “Otpor” najavljuje novi album

Početkom 2014. Fox izbacuje drugi spot s albuma “Trap Guru Trap Boss” – “Indigo deca” sa Furio Đuntom. Na kanalu YouTube ovaj video ima preko dva miliona pregleda. U maju 2014. konačno izlazi album “Trap Guru Trap Boss”, koji trenutno ima preko 10 miliona pregleda. Takođe, Fox sarađuje i sa Vuyom iz Republike Srpske. Njih dvojica uradila su četiri spota za nuemre, koje su postigle veliki uspeh. Krajem 2014. pred slušaocima je EP “Pink Panter”. Na njemu je šest novih pesama, koji ukupno ima preko 1.800.000 pregleda.

EDO MAAJKA: Imam odličnu publiku koja me razume

U 2015. Fox sarađuje sa mnogo repera širom Balkana. Među njima su i Rimski; Corona; Sajfer; Vuk Mob; Jala; Juice; Toni Der Assi; Rolex… Takođe izbacuje i četiri pesme sa Sajferom sa EP-a “Hladna noć”, kao i mixtape “Turneja” i album “Trap Guru Trap Boss 2”.

Fox ima i svoju liniju odeće “TGTB Wear” koja se prodaje u velikim količinama. Inače, Branko Kljaić je apsolvent filozofije.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde