Bule, Cvija i Dragana pozivaju na 15. Belgrade Beer Fest

0
251

Završen je reklamni spot za 15. Belgrade Beer Fest sa glumcima Svetislavom Buletom Goncićem, Zoranom Cvijanovićem i Draganom Mićalović, inače promo lice ovogodišnje manifestacije.

snimanje spota, Bule Goncic, Dragana Micalovic i Zoran Cvijanovic
U tramvaju: Svetislav Bule Goncić, Dragana Mićalović i Zoran Cvijanović Cvija, Foto: Promo

Organizatori Belgrade Beer Festa sa ponosom predstavljaju promo spot za ovogodišnju manifestaciju, a koja će se održati od 16. do 20. avgusta na Ušću. Reklamni spot koji posetioce poziva da dođu na Ušće, podseća na poznatu sekvencu iz tramvaja iz kultnog ostvarenja “Oktoberfest”. Akteri filmske priče Svetislav Goncić i Zoran Cvijanović, u gotovo indentičnom kadru, poći će umesto u Minhen, sa putnicima iz tramvaja, put beogradskog festivala. I to ne slučajno! Jer, ove godine se navršava 30 godina od premijere filma “Oktoberfest”, a Belgrade Beer Fest slavi 15 rođendan.

Sa Rundekom i „Stereo MC’s“ kompletan muzički program 15. Belgrade Beer Festa

Snimanje spota omiljene beogradske glumce podsetilo je na lepe uspomene iz vremena nastajanja filma. A, glavnom junaku filmske priče Svetislavu Buletu Gonciću naročito se dopala saradnja sa Draganom Mićalović, koaj je promo lice ovogodišnjeg festivala.

– Super je ideja da se u spotu povežu dve priče, nas malo starijih i ovih mladih. Kao i da se svi zajedno možemo odlično provesti na jednom mestu – na Beer Festu – poručio je Bule.
U jubilarnoj godini, organizatori Belgrade Beer Festa obradovaće goste bogatim muzičkim programom, širokom paletom pivskih brendova i novim festivalskim zonama.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde