Regionalana turneja “Ono nešto naše” Željka Bebeka u 2018.

0
374

Uz prošireni bend i gudačku sekciju, svojom energijom i prodornim unikatnim glasom pevač će održati koncerte u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Beogradu…

Željko Bebek fb
Foto: Facebook / Željko Bebek privatno

Željko Bebek za 2018. najavljuje veliku regionalnu turneju nazvanu po aktuelnom albumu – “Ono nešto naše”. Jedan od najpopularnijih i najdugovečnijih pevača na ovim prostorima sa više od 40 godina uspešne karijere i armijom poštovalaca svih generacija, nastupiće u Beogradu, u Sava centru 21. aprila. Bebek će na koncertu predstaviti ne samo pesme sa aktuelnog izdanja, već će to biti i presek njegovog dugogodišnjeg respektabilnog muzičkog opusa. Naravno, tu će se naći i neizostavni hitovi “Bijelog dugmeta” sa kojim je Željko snimio osam studijskih albuma.

ŽELJKO BEBEK: Političke stavove ne iznosim u javnost

Željko Bebek fb
Bebek sa sinom i pratećim bendom, Foto: Facebook / Nova TV

Bebek je prošle godine objavio album “Ono nešto naše”. Sa njega su se izdvojile pesme “Prvak svijeta”, “Ja po kafanama” (nagrada “Cesarica” za hit godine zabavne muzike 2017.), “Ono nešto naše”, kao i duet sa Oliverom Dragojevićem “Ako voliš voliš ovu ženu”.
Ulaznice za beogradski koncert se prodaju u mreži Eventima, na blagajni Centra “Sava” i u Dallas Music shopu.
Pretprodajne cene ulaznica važe do 19. januara, i po kategorijama koštaju od 1.600 do 2.600 dinara.

Poslušajte duet Dragojevića i Bebeka „Ako voliš ovu ženu“

Željko Bebek fb
Sin sa ocem na bini na jednom od koncerata, Foto: Facebook / Željko Bebek privatno

Pre druženja sa beogradskom publikom Bebek će koncerte održati u Zagrebu na Dan žena (8. mart, Cibona), Osijeku (17. mart, Gradski vrt), i u Splitu (24. mart, Velika dvorana Gripe). Datumi i lokacije za ostale gradove biće objavljeni uskoro.

Ova turneja će imati i emotivnu porodičnu notu. Jer, Željku će se na bini pridružiti i specijalni gost, njegov 14-godišnji sin Zvonimir. Bebek junior je veliki zaljubljenik u gitaru i čest je gost na očevim koncertima, a u skladu sa školskim obavezama. Zvonimir ored redovnog školovanja, pohađa i zagrebačku Rock akademiju. Minulog leta pratio je Željka na svim njegovim većim nastupima.

ZDRAVKO ČOLIĆ: Za mene nema penzije

Foto: Facebook / Željko Bebek privatno
Foto: Facebook / Željko Bebek privatno

– Zvonimir je s jeseni počeo da pohađa časove pevanja i solfeđa. Naravno i dalje je tu njegova prva ljubav, gitara. Rano je još pričati o nekakvim njegovim planovima, on je za sada polaznik treće godine Rock akademije i meni je najdraži gost na koncertima. Za dalje ćemo videti… – izjavio je Bebek za hrvatske medije.
– Drago mi je što već sada može da izađe na pozornicu i svira na velikim koncertima. U trenutku kad budemo svirali turneju “Ono nešto naše” imaće tek 15 godina. Ne znam hoće li na tim koncertima biti i drugih gostiju, ali nekako bih najviše voleo da ih ne bude. Dovoljno mi je da moj sin nastupi u toj ulozi pred mojom dragom i vernom publikom.

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde