Rege veče u Zemunu: “Del Arno Bend” u “Festu” 19. aprila

0
22

Nakon veoma uspešnog nastupa prošle sezone u klubu “Fest”, beogradski rege pioniri i legende domaće scene vraćaju se u Zemun.

Rege veče u Zemunu: "Del Arno Bend" u "Festu" 8. aprila
“Del Arno Bend”, Foto: Zoran Stojković

“Del Arno Bend” nastupiće u petak, 19. aprila (22h). Biće to rege veče za pamćenje! A, grupa tako nastavlja svoju koncertnu turneju, pošto su 25. januara objavili album “Ako ne znaš šta da radiš” i održali veliki beogradski koncert u Domu omladine.

Za sve one koji nisu bili u prilici da dođu u Dom omladine, evo sjajne prilike da u “Festu” uživo čuju novi album DAB-a koji je pokupio sve pozitivne reakcije slušalaca i muzičke kritike. Na koncertu će pored novih numera grupa izvesti i starije, dobro poznate hitove, koje publika zajedno sa njima u glas peva već decenijama.

“Del Arno band” objavio album “Ako ne znaš da radiš”
“Del Arno Bend”, Foto: Zoran Stojković

Kao što su i obećali, članovi benda su poslednje dve godine proveli u studiju i radili na novim stvarima, kako bi svojim obožavaocima mogli da ponude muziku zbog koje je vredelo čekati sve ovo vreme. Na albumu “Ako ne znaš šta da radiš” našlo se 10 pesama. Među njima su i tri već objavljena singla “Još uvek ima nadeˮ; “Stari lek”; i “Meni se okreni”.

Prve recenzije su novi album “Del Arno Banda” okarakterisale kao izdanje koje će zagolicati slušne centre slušaoca, razigrati im srca, ali i stihovima o aktuelnim društvenim temama pokrenuti ih da razmisle o svemu što nas okružuje.
– Nakon više od 30 godina rada “Del Arno Band” i dalje donosi albume koji pevaju o relevantnim temama i na relevantan način. Razigranost u srcu, ali i prst na čelu su neminovni nakon slušanja ovog izdanja – “Hardwired Magazine”.

Jovan Del Arno i Kojot poručuju da “Još uvek ima nade”

– Prvi koncert “Del Arno Benda” u klubu “Fest” ostavio je jako dobar utisak na njihove fanove, te je bilo sasvim očekivano da ovaj legendarni bend ponovo dođe u Zemun! Ne propustite druženje sa beogradskim rege pionirima, dođite u petak, 19. aprila u 22h u klub “Fest”! – poručuju organizatori nastupa.

Ulaznice za koncert “Del Arno Benda” u klubu “Fest” po ceni od 600 dinara mogu se kupiti u pretprodaji na šanku kluba “Fest” i u “FELIX Shopu” (TC Sremska).

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde