Rediteljski prvenac Gordana Kičića “Realna priča”, premijera 12. novembra

0
173

Stigao je prvi trejler filma “Realna priča”. Proslavljeni glumac se prvi put našao u ulozi glumca, reditelja i producenta.

Rediteljski prvenac Gordana Kičića “Realna priča” prati glumca Veljka Radisavljevića, koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Glavni junak misli da je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima. U iščekivanju velike uloge za koju veruje da će rešiti sve njegove probleme, Veljko počinje da gubi osećaj za realnost.

2. Valter fest: “4 ruže” otvara festival, Miri Banjac nagrada za životno delo
Gordan Kičić glumac, reditelj, producent

– Kako sam se prvi put istovremeno našao u ulozi glumca, reditelja i producenta, bila mi je veoma važna saradnja sa kolegama, i moram priznati da smo film “Realna priča” snimali na obostrano zadovoljstvo. Veoma sam zahvalan kolegama koji su imali sluha da isprate tekst i moju rediteljsku zamisao – kaže Kičić.

On otkriva da mu je najvažnija bila dobra saradnja sa kolegama, glumicom Ninom Janković koja igra njegovu suprugu u filmu, kao i ostalom glumačkom ekipom, pre svega dugogodišnjim prijateljima sa kojima deli kadrove. A, to su: Nebojša Cile Ilić; Branimir Brstina; Katarina Gojković; Vojin Ćetković; Dejan Lutkić; Gorica Popović; Svetozar Cvetković i Nenad Jezdić.

“Senke nad Balkanom 2”: Na EON platformi od 8. novembra sve epizode druge sezone

Svečana beogradska premijera filma “Realna priča” zakazana je za 12. novembar u Sava centru. A, od 14. novembra ova komedija će se naći na repertoaru bioskopa širom Srbije i regiona.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde