“On dolazi”: Rasta u Štark areni 15. septembra

0
539

Autor brojnih aktuelnih hitova, Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta, najavio je koncert u srpskoj prestonici.

rasta u štark areni 15. septembraRasta će nastupiti u Štark Areni 15. septembra, u okviru njegove letnje i evropske turneje, a pod sloganom “On dolazi”.
Rasta je autor velikog broja hitova – “Hotel”; “Euforija”; “Kavali”; “Kavasaki”; “Konkretno”; “Slučajnost”, “Balkan”; “Indigo”… Pored starih numera reper će predstaviti na beogradskom koncertu i pesme sa novog albuma “Don Reggaeton”.

Ovo je program 14. Međunarodnog Vrnjačkog karnevala

rasta u štark areni 15. septembraOrganizatori predstojeći koncert u Areni najavljuju kao spektakl kakav nije viđen do sada na ovim prostorima. A, za to će se pobrinuti Rasta sa svojim gostima.
– Arena se te večeri pretvara u najveći i najbolji klub u Evropi! – najavljuju organizatori.

Oni podsećaju publiku da uz to što se Rastini spotovi vrte po muzičkim televezijama, kako našim tako i u regionu, on je najgledaniji YouTube izvođač u Srbiji.
– O Rastinoj popularnosti i uspehu njegovih pesama najbolje govore brojke i angažovanost po YouTube-u i socijalnim mrežama – dodaju.

Exit 2018: Stiže i rep supezvezda French Montana

rasta u štark areni 15. septembraPevač ne sumnja da će Arena biti puna, jer kako kaže njegovu muziku slušaju u svim delovima sveta.
– Od kako sam na sceni, moju muziku skidaju fanovi u Aziji, Americi i Africi, čak i na nekim lokalitetima gde ljudi ne bi ni verovali. To je zaista neverovatno, imam ekipe u studiju koje to sve prate i gledaju. Interesantni su podaci, na primer, da me slušaju u Africi, gde se striktno sluša taj bit ili u Latinskoj Americi gde se sluša rege ton. Dok su moje pesme na srpskom jeziku. Meni i mojim saradnicima je to stvarno neverovatno – izjavio je reper.
Ulaznice za Rastin koncert sa specijalnim popustom biće u prodaji od 4. jula do 3. avgusta na blagajnama Štark Arene i Bilet centra, na svim prodajnim mestima CS Eventima.

„Kosa riđa“ nova pesma i spot Vudu Popaja

– Oseti moć prave žurke na samo par koraka od bine u privatnom separeu sa poslugom! Broj mesta je ograničen! GOLD VIP, BLACK VIP / SILVER VIP paketi! Ne propusti priliku! – obavestio je Rasta svoje obožavaoce na društvenim mrežama.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde