Rasprodata premijera filma “Hotel Beograd” uvedene dodatne projekcije

0
92

Ulaznice za svečanu premijeru filma “Hotel Beograd”, koja će se održati 10. marta u Sava centru – rasprodate su!

Rasprodata premijera filma "Hotel Beograd" uvedene dodatne projekcije
Dodatne projekcije filma biće u bioskopu Cineplexx Ušče

Zbog ogromnog interesovanja publike, uvedene su dodatne projekcije filma – iste večeri u bioskopu Cineplexx Ušče. I, na njima će se publici takođe, pokloniti autorska i glumačka ekipa ovog ostvarenja.

Film je nastao u rusko–srpskoj koprodukciji i ponudiće najbolje iz obe kinematografije. Domaće glumce predvode Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Ljubomir Bandović, Srđan Žika Todorović, Jelisaveta Orašanin Teodosić… a među ruskim akterima su Dijana Požarskaja, Boris Dergačov, Aleksandra Kuzenkina. Reditelj je Konstantin Statski.

HOTEL BEOGRAD: Pesmu “Darja” otpevali Miloš Biković i Bajaga

“Hotel Beograd” inspirisan je omiljenim ruskim TV serijama “Kuhinja” i “Hotel Eleon”. Biković tumači glavnog junaka Pavla, zvanog Paša. On je bogati naslednik, poznat po burnim izlascima i raskalašnom životu, a i vlasnik prestižnog hotela “Beograd”. Kada se u Pašin svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život pretvariće se u avanturu u kojoj je sve moguće.

Rusko-srpski film i mini serija “Hotel Beograd” pri kraju snimanja

Ova urnebesna komedija naći će se od 12. marta na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije i regiona. Moći će da se pogleda i u odabranim bioskopima Evrope, SAD i Kanade.

Srpska verzija filma biće premijerno prikazana 14. marta u Podgorici u bioskopu Cineplexx delta City; dok je svečana premijera u Banjaluci zakazana za 18. mart u bioskopu Cineplexx Palas. Premijera u Minhenu održaće se 19. marta (bioskop CinemaxX); 20. marta u Beču (Cineplexx Donau Zentrum); kao i u Cirihu (bioskop RiffRaff) 21. i 22. marta.

Produkciju filma potpisuju kuće: START studio, Yellow, Black and White i Archangel Studios. Izvršni poducent je Film District, a distributer filma kuća Art Vista.

PR/Foto: Promo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde