Radi treća smena u štampariji: Rasprodat početni tiraž Balaševićeve knjige na Sajmu

0
377

“Kalendar mog detinjstva” je četvrta knjiga Đorđa Balaševića, koja je pravo iz štamparije stigla na 62. Sajam knjiga u Beogradu i tokom prvih nekoliko sati prodato 1.000 primeraka, ceo početni tiraž.

rasprodat početni tiraž Balaševićeve knjige Kalendar mog detinjstva Sajam knjiga
Foto: Facebook / Beba Balašević

Ali, posetioci 62. Međunarodnog beogradskog sajma knjiga koji su nameravali da kupe Balaševićvu knigu “Kalendar mog detinjstva” ne moraju da brinu. Stigao je novi kontigent. Jer, kako je napisala na društvenim mrežama Jelena Beba Balašević, mlađa ćerka Panonskog mornara, na sajamskom štandu stigli su novi primerci – “friško iz štamparije”.

62. Međunarodni beogradski sajam knjiga: Ključ je u knjigama

Balašević Kalendar mog detinjstva Sajam knjiga– Na našu žalost i pomalo radost, “Kalendar mog detinjstva – prvi deo” je SOLD OUT, ali samo za danas – napisala je Beba oko 14h prvog dana Sajma, kada su knjige, može se slobodno reći, razgrabljene. Ona je još dodala: – Izvinjavamo se svima što smo potcenili situaciju, ipak smo prvi put među pravim piscima. Štamparija Futura iz Novog Sada pokreće treću smenu za novi tiraž i sutra poslepodne ćemo imati dovoljnu količinu. Naspite jednu za treću smenu štamparije Futura!

Glumac Luka Raco na Beogradskom sajmu knjiga predstaviće „Portret slikan rečima“

Balašević Kalendar mog detinjstva Sajam knjiga
Foto: Facebook / Beba Balašević

Brojni posetioci koji su posetili sajamski štand izdavača “Albertov ćošak”, u Hali 1, na galeriji, gde se prodaje Đoletova knjiga, iskoristili su priliku i da se slikaju “sa senkom dečaka”, koja je inače i na naslovnoj strani “Kalendara mog detinjstva”.

„Kalendar mog detinjstva“ Đorđa Balaševića na Beogradskom sajmu knjiga

Balašević Kalendar mog detinjstva Sajam knjiga
Foto: Facebook / Beba Balašević

J. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde