U prvih 24 sata rasprodat promo paket od 3.000 ulaznica za koncert Dina Merlina u Kragujevcu

0
264

Kragujevac i Srbija su se zaželeli muzičke čarolije Dina Merlina!

kg hipodrom dino merlin promo paket
Foto: Promo

To pokazuje je podatak da je u prvih 24 sata rasprodat promo paket od prvih 3.000 ulaznica za veliki open-air Merlinov koncert u Kragujevcu! U okviru aktuelne svetske turneje “Hotel Nacional”, kojoj je do sada prisustvovalo blizu 700.000 ljudi, Dino će prvi put u karijeri održati koncert u Kragujevac 30. juna na Hipodromu. Organizatori najavljuju spektakl, ultimativni muzičko-scenski show. Kao i iskrenu emociju i jedinstvenu energiju, odnosno nezaboravnu noć i muzičku čaroliju Dina Merlina.

DINO MERLIN: Nije sreća ono što povezuje ljude, nego empatija

kg hipodrom dino merlin promo paketMerlin se, inače, može pohvaliti i da je napunio beogradsku Arenu, tri puta (2011. i 2015. dve uzastopne večeri). Koncerti ovog umetnika po standardima produkcije i performansa idu uz rame najvećih evropskih i svetskih zvezda. A i u Kragujevcu, sudeći po euforiji i zainteresovanosti publike, biće letnji spektakl u ovom delu Evrope o kojem će se dugo pričati.

Dino Merlin objavio spot za pesmu „Sve dok te bude imalo“
kg hipodrom dino merlin promo paket
Foto: Promo

Dino Merlin je u zanimljivom videu od 360 stepeni najavio predstojeće koncerte. Korišćenjem najsavremenije video tehnologije i specijalnih kamera koje imaju mogućnost snimanja celog okruženja, kreativna ekipa videa kreirala je utisak tzv. “male planete”. Vozeći se Sarajevom Dino kao da na biciklu obilazi celi svet. I poručuje: “Dragi moji, naš mali put oko svijeta kreće iz Sarajeva u Dubai, Australiju, Novi Zeland, Istanbul, Slavonski Brod, Kragujevac. Nadam se da ste spremni. Vidimo se!”

Arsenal 08: Stižu „Texas“, „Kultur Shock“ i Marky Ramone

Preostale ulaznice za parter su u prodaji na prodajnim mestima Eventima i DDticketsa po ceni od 800 dinara do 1. juna, a posle tog datuma cena će iznositi 1.000dinara. Na dan koncerta biće 1.500 dinara.
PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde