Rasprodat već ceo parter za Stingov koncert u Beogradu

0
127
Sting-Foto-Eric-Ryan-Anderson-Kombank-arena-Promo.jpg Stingov koncert
Foto: Eric Ryan Anderson / Kombank Arena /Promo

Interesovanje za Stingov koncert, 17. septembra u Kombank Areni i pored letnjih odmora, ne jenjava! Rasprodat je ceo parter, a veliko interesovanje je i za tribine na nivou 200 na kojima su ostale samo više pozicije.

Takođe za Stingov koncert, u prodaji više nema ulaznica za centralne pozicije na nivou 400. U prodaji su ostale ulaznice u kategorijama PL 5, 6, 7 i 8 i mogu se nabaviti na blagajni Kombank Arene, Bilet centra Beograda kao i na svim prodajnim mestima CS Eventima: Dom Omladine i Ušće Shopping centra i online preko sajtova: www.kombankarena.com, www.eventim.rs.

Sting 17. septembra u Kombank Areni

Sting je početkom avgusta završio prvi deo svoje evropske turneje koncertima u Kolmaru, Francuska. Drugi deo evropske turneje nastaviće 5. septembra, na nastupu u Beču. Na koncertu u Kombank Areni, 17. septembra, Sting će nastupiti sa svojim dugogodišnjim saradnicima, gitaristima Dominic Millerom i Rufus Millerom i bubnjarem Joshom Freeseom. A, kao specijalni gosti pojaviće se Stingov sin, Joe Sumner i harmonikaš Percy Cardona iz sastava “The Last Bandoleros”.

Džo Samner sa ocem Stingom, Foto: Facebook / Sting
Džo Samner sa ocem Stingom, Foto: Facebook / Sting

Jelena Krstić pevala sa Hoseom Felisijanom u Štokholmu na dodeli kraljevske nagrade Stingu

Gitarski vođena turneja “57th & 9th” započela je u Severnoj Americi u februaru ove godine. Do sada je obišla više od 50 gradova Evrope, Centralne i Južne Amerike i Azije. Turneju prate izuzetni komentari fanova i kritičara. “Sting prikazuje raznovrsnost, dubinu i trajnu rok snagu na novoj turneji” – Austin 360.

Stingov dvanaesti solo studijski album pod nazivom “57th & 9th”, je njegov prvi rok/pop projekat posle više od decenije, i objavljen je u novembru za A&M/Interscope Records.

E. A. / Izvor: Blic

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde