Rambo i Bajaga na užičkom Park festu

0
104

Od 28. do 30. jula u Užicu će osmi put biti organizovan Park fest. Na manifestaciji će nastupiti brojni muzičari iz regiona.

U velikom užičkom parku tokom dva festivalska dana sviraće Bajaga i “Instruktori”, Rambo Amadeus, “Brkovi”, Smoke Mardeljano, “Bolesna štenad”, “Sharks, Snakes & Planes”. Pored navedenih izvođača za ljubitelje elektronske muzike tu su DJ Igor Garnier i DJ Groover, “Scordisci”, Brat i drugi. Ovogodišnji festival ima za cilj promociju turizma i umetnosti užičkog kraja.

Park fest Užice– Poturdili smo se da posetiocima priuštimo istinsko muzičko uživanje u različitim muzičkim ritmovima od pop-roka do metala, panka, hip hopa, elekronske muzike. Park fest doprinosi poboljšanju turističke ponude grada Užica, a broj posetilaca raste iz godine u godinu. Već imamo najave da će na naš festival doći veliki broj mladih. I to ne samo iz Srbije, već i iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske… – kažu organizatori, koji su obezbedili smeštaj za goste.

Broj smeštajnih jedinica je znatno povećan u odnosu na prethodnu godinu, a proširen je i kamp Park fest. Kao i ranijih godina festival promoviše napredne ideje i pozitivne društvene vrednosti kao što su muzika, sport, razne radionice kroz koje se podiže svest građana, pre svega mladih. .

Paket ulaznica može se kupiti u svim WinWin objektima u Srbiji.

PR.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde