Rambo Amadeus ima predlog za borbu sa požarima na Jadranu

0
156

Ovih dana svedoci smo katastrofalnih požara koji su zahvatili veći deo Jadrana, od Hrvatske do Crne Gore. Stradanje ljudi, imovine, prirode… To je izazvalo brojne reakcije, a između ostalih, oglasio se i Rambo Amadeus.

Poznati kantautor Antonije Pušić, odnosno Rambo Amadeus, rođen je u Kotoru, a odrastao u Herceg Novom. Još kao klinac bio je uspešan jedriličar. Na njegovom sajtu je i ova objava: “Škola jedrenja u Herceg Novom. Teorija, praktična obuka na mikrotoneru Pomidora. Vip časovi, Rambo Amadeus za kormilom, odaje tajne pomorskih vještina. Master class. Predavanja i savjetovanja iz oblasti muzike, muzičke i video produkcije, advertisinga, šou biznisa i biznisa u toku jedriličarske obuke.”

rambo amadeus
Foto: Facebook / Rambo Amadeus

Rambo je iskusan pomorac i dobro poznaje život na moru. On je iz prve ruke mogao upoznati i strahote vatrene stihije. Uvek originalan, ne samo u muzici, Rambo Amadeus je na svom Facebook profilu dao predlog za borbu protiv požara. A odnosi se na – vatrogasni brod!

– Košta 35.000 eura, sposoban je za gašenje požara do trećeg reda kuća uz obalu. Ima neprekidno snabdijevanje vode pumpama iz mora, vodeni topovi bacaju dosta daleko, može i da se razvuče kilometarsko crijevo, pa da se dopre i mnogo više… – napisao je Rambo i objasnio prednosti Fire Rescue plovila.
– Ovaj je 35.000 eura, vjerujem da bi svake godine spasio višestruko više nego što košta. Vjerujem da za cijenu kanadera, koji je 25 miliona eura, može da se nabavi neki koji ima tako jake pumpe da može mlaz da baci dovoljno daleko. Ideju mi je noćas dala Jennifer Bendayan, dok smo tugovali zbog požara – napisao je Rambo Amadeus.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde