Neočekivana poseta: Ralf Fajns u Beogradskoj filharmoniji

0
130

Čuveni britanski glumac i reditelj Ralf Fajns posetio je Beogradsku filharmoniju i prisustvovao prvom danu snimanja muzike za njegov film, što je izazvalo oduševljenje u orkestru.

neočeivana poseta Ralf Fajns Beogradska filharmonija
Foto: Facebook / Beogradska filharmonija

On je izrazio zahvalnost Beogradskoj filharmoniji što učestvuje u ovako važnom projektu koji priprema već duže vreme.

Nova sezona Beogradske filharmonije kompletno rasprodata

– Neočekivana poseta čuvenog glumca i reditelja Ralfa Fajnsa dok snimamo muziku za njegov film o Nurejevu. Slavni glumac je izrazio zahvalnost Beogradskoj filharmoniji što učestvuje u ovako važnom projektu. Više nego lep početak nove sezone! – napisano je na Facebook stranici Beogradske filharmonije.

neočeivana poseta Ralf Fajns Beogradska filharmonija
Foto: Facebook / Beogradska filharmonija

I Zubin Mehta sa Beogradskom filharmonijom na otvorenom

Za film o životnoj priči Rudolfa Nurejeva, najvećeg baletana svih vremena, Beogradska filharmonija izvodi muziku iz čuvenih baleta Čajkovskog, Prokofjeva i Minkusa. A, u aranžmanima Ijana Eškerija, pod dirigentskom palicom Endija Brauna, muzičkog direktora Londonskog Metropoliten orkestra.

neočeivana poseta Ralf Fajns Beogradska filharmonija
Foto: Facebook / Beogradska filharmonija

Jelena Krstić pevala sa Hoseom Felisijanom u Štokholmu na dodeli kraljevske nagrade Stingu

– Beogradska filharmonija se, tri godine posle svog prvog nastupa u Karnegi holu, vraća na američko tržište. I to, zajedno sa Ralfom Fajnsom, pravo u Holivud. Zvuči filmski, priznaćete. Veliko mi je zadovolјstvo, ne samo zato što smo deo ovako prestižne međunarodne produkcije, koju smo dogovorili tokom velikog junskog koncerta na otvorenom, već i zato što vidim kako poreske olakšice za filmske producente, koje je Vlada usvojila u vreme dok sam bio ministar kulture i informisanja, uveliko daju rezultate. Srbija postaje sve poželјnija filmska destinacija! – rekao je Ivan Tasovac, direktor Beogradske filharmonije.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde