“Queen Real Tribute” – intimna svirka za najvernije fanove

0
110

Posle spektakularnog koncerta sa simfonijskim orkestrom i horom u Sava centru, na kojem je bend ostavio nekoliko hiljada Beograđana bez daha, najbolji srpski “Queen tribute bend” prirediće poseban nastup.

Queen Real TributeOvog puta biće “intimnija” svirka, i to za najvernije fanove. “Queen Real Tribute” održaće nastup u četvrtak, 24. maja u zemunskom klubu “Fest”.
Posle više od 10 godina postojanja, velikog broja koncerata po celom svetu – u Brazilu (četiri turneje i više od 70 koncerata); Portugalu; Francuskoj; Češkoj; Švajcarskoj; Bugarskoj; Rumuniji; Austriji; Hrvatskoj; Sloveniji; Makedoniji; BIH; Crnoj Gori; Albanji; kao i učestvovanja na zvaničnim internacionalnim “Queen konvencijama”, grupa “Queen Real Tribute” postao je vodeći evropski projekat posvećen jednoj od najvećih grupa svih vremena, čuvajući uspomene na vanvremensku muziku grupe “Queen” i neponovljivog Freddieja Mercurya.

„Eva Braun“ u „Festu“ posle više od dve decenje

Queen Real TributeZemun i “Fest”, za članove benda, ipak, imaju posebno mesto u srcu. A, svirke u ovom zemunskom klubu posebnu atmosferu i energiju… pa zato pozivaju sve svoje najvernije fanove na druženje i uživanje uz najveće hitove grupe “Queen” 24. maja u 22h.
Ulaznice za koncert “Queen Real Tribute” mogu se kupiti u klubu “Fest” kao i u Felix Shopu (TC Sremska) po ceni od 500 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde