6. Nektar OK Fest: Druge večeri publika horski pevala hitove “Dubioze” i Maajke

0
37

Na Tjentištu se od 12. do 14 održava 6. Nekar OK Fest.

Druge festivalske večeri u Nacionalnom parku “Sutjeska” izvođači su priredili sjajnu zabavu za sve prisutne. Svi će u sećanju ostati kako je publika horski pevala hitove “Dubioze kolektiva” i Ede Maajke. Ali, krenimo redom.

6. Nektar OK Fest: Druge večeri publika horski pevala hitove "Dubioze" i Maajke
“Dubioza kolektiv”, Foto: Marko Ristić / Promo

Zabava u subotu je započela na OK Summer stage-u uz DJ Nebs Jack-a. U Balans + zoni je održana sesija joge u prirodi za kampere. A u okviru OK Book zone održana je promocija knjige “Život s Idi(j)otima” Nenada Marjanovića dr Frica, na kojoj su prisustvovali brojni obožavaoci “KUD Idijoti”, kao i njihove kolege, među kojima i momci iz “Dubioze”.

6. Nektar OK Fest: “Goblini”, “Brkovi” i Nele hitovima “zapalili” dolinu Sutjeske

U 17hi na Sensation Stage-u je nastupio Đorđe Miljenović, koji je predstavio svoj novi materijal. Nakon njega nastupili su “Bjesovi”, koji su svojim žestokim rifovima dobro zagrejali publiku. Spektakl na Jägermeister Main Stageu započeo je u 19,30h nastupom benda “Show program” iz Tuzle. Posle njih su na binu stupili momci iz “Helem Nejse” i fantastičnim nastupom privukli sve ljude iz kampa da se presele na Main Stage. Orili su se Tjentištem stihovi iz pesama “Kabadahija”; “Bosnia”; “Kafa na aparatima”…

Nektar OK Fest 2019: Beskontaktno plaćanje na festivalu
6. Nektar OK Fest: Druge večeri publika horski pevala hitove "Dubioze" i Maajke
“Helem nejse”, Foto: Marko Ristić / Promo

Ogromnim aplauzom prisutni su ispratili bend s bine i onda je počelo skandiranje imena narednog izvođača – grupe “Dubioza kolektiv”. Na prve taktove prepoznatljivog zvuka ovog sastava, publika je kao uz dogovorenu sinhronizovanu koregrafiju počela da skače i pravi sjajnu atmosferu u dolini Sutjeske.
– Mislim da na ovakvom specifičnom prostoru nisam do sada bio. Ništa nije ovoliko grandiozno i veliko kao ovo mesto. Lokacija je definitivno ono što ovaj festival izdvaja od drugih – rekao je Brano Jakubović, frontmen “Dubioze”.

6. Nektar OK Fest: “Nipplepeople”, “Sevdah Baby” i Uroš Đurić na Tjentištu

Iako je možda jedan od najvećih izazova muzičarima da nastupe posle grupe “Dubioza kolektiv”, koja svaki put ostavi publiku bez daha, Edo Maajka je još jednom pokazao zašto nosi titulu najboljeg repera u regiji. Njega su prisutni dočekali ogromnim aplauzom i horski pevali svaku pesmu.
– Svirati u Nacionalnom parku i družiti se s ljudima u ovakvoj prirodi je stvarno neprocenjivo. Ovo mesto je neverovatno! – rekao je Edo Maajka, kome ovo nije prvi nastup na OK festu.

Završen 5. Nektar OK Fest: Neverovatan ambijent, vrhunska organizacija, sjajna publika
6. Nektar OK Fest: Druge večeri publika horski pevala hitove "Dubioze" i Maajke
Edo Maajka, Foto: Marko Ristić / Promo

Nakon koncerata na glavnoj bini, kamperi su se vratili u kamp gde je na Sensation Stage-u nastupio “Nipplepeople”. Sve je izgledalo kao da je tek počeo program festivala, iako je bilo dva sata iza ponoći.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde