SubBeerni Centar: Publika bira, a “Atheist rap” svira 8. decembra

0
164

Bend “Atheist rap” održaće “The Best Of” koncert u centru Beogradu, a koje nosi titulu najveće pivnice.

SubBeerni Centar: Publika bira, a "Atheist rap" svira 8. decembra U SubBeernom centru (Cetinjska 15) 8. decembra trešće se sve. Jer, kako najavljuju organizatori, “Atheist rap” priprema žestoku svirku – pravi zemljotres! Ovaj prostor do sada još nisu “osvajali”. A, set listu ovoga puta ne sastavlja bend, već obožavaoci. Znači: publika bira, a “Atheist rap” svira!

GOBLINI: Pesma „Ima nas“ je prevazišla i bend i nas kao stvaraoce

Budući da im nije lako da iz opusa koji šire li šire već 29 godina proberu best of pesme, odlučili su da to prepuste publici, koja će kreirati reperoar. Jer, ona ipak najbolje zna!
– Posle letošnjih beogradskih koncerata u Barutani, a zatim i na Beer Gardenu, poželili smo da se na neki način odužimo publici za sjajnu podršku koju nam je pružila. Oba puta ih je bilo mnogo i bili su jako glasni. Razmišljajući šta bismo mogli da učinimo pala nam je na pamet ideja da prvi put od kada bend postoji prepustimo publici da sama kreira set listu pesama za predstojeći koncert u SubBeernom centru. Mi ćemo do koncerta kompletno gradivo ponoviti tako da publika može da bira omiljene pesme iz svih perioda postojanja benda! – kazali su momci iz “Atheist rapa”.

„Šok i nevjerica“: „Zabranjeno pušenje“ objavilo spot za pesmu „Irska“
SubBeerni Centar: Publika bira, a "Atheist rap" svira 8. decembra
Foto: Promo

I ne samo da publika bira repertoar koncerta, koji će “Atheist rap” prirediti u SubBeernom Centru 8. decembra, već će za to biti i nagrađeni! Sve što fanovi treba da urade jeste da pošalju TOP 5 omiljenih pesama Atheist Rapa na e-mail  KONKURS@ROCKRADIO.RS, uz ime i prezime i broj telefona i na taj način se kandiduju za neku od brojnih nagrada – majice, cegere, ulaznice za koncert, diskove, upoznavanje sa bendom, piće na račun benda, bedževe…
Ulaznice za koncert “Atheist rapa” u SubBeernom centru dostupne su u kafeu “Šikarica” (Skadarska 22) po ceni od 800 dinara.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde