Kad “Psihomodo pop” obradi hit Miše Kovača “Proplakat će zora”

0
286

Davor Govac i ostatak ekipe “Psihomodo popa” obradili su veliki hit Miše Kovača – u pank maniru.

Psihomodo pop Proplakat će zora Foto: Screenshot YouTube / Narodni
“Psihomodo pop” u studiju Narodnog radija, Foto: Screenshot YouTube / Narodni

Grupa je izvela obradu numere “Proplakat će zora”, ili kako je mnogi još zovu “Na tvojoj ruci prsten”, za emisiju “Narodni Living Room Acoustic”. I ostavila sve bez teksta.
– Meni su rekli da bi bilo dobro da za ovu emisiju odsviramo nešto što niko ne bi očekivao da izvedemo. I onda smo se odlučili za kralja zabavne muzike Matu Mišu Kovača – rekao je Davor Gobac pre nego što je otpevao pank verziju legendarnog hita na Narodnom radiju.

Davor Gobac Psihomodo pop Proplakat će zora
Foto: Screenshot YouTube / Narodni

Njihovo izvođenje je oduševilo slušaoce i fanove “Psihomodo Popa”. Do sada se još nije čulo da li se i Miši Kovaču dopala pank verzija njegovog hita. Inače, pesmu “Proplakat će zora” napisali su kompozitor Stjepan Mihaljinec i autor stihova Drago Britvić.

„Psihomodo Pop“ objavio spot za novi singl „Sve će biti u redu“

“Psihomodo pop” je uživo na Narodnom odsvirao i svoje stare hitove “Ona ludo pati”, “Frida”, kao i aktuelni singl “Sve će biti u redu”. Osim pomenute obrade, slušaoci su čuli još jednu ekskluzivu. Naime, bend će 2. juna 2018. proslaviti 35 godina karijere velikim koncertom na zagrebačkoj Šalati.
– Dođite na Šalatu, svi koji volite rokenrol ili tak’ nekaj. To je jako bitno, mislim da je to važnije u ova vremena, nego ikad pre – rekao je Gobac.

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde