“Psihomodo pop” objavio album “Digitalno nebo” i spot za naslovnu pesmu

0
60

Pet godina nakon izdanja “Ćiribu ćiriba”, bend “Psihomodo pop” predstavlja svoj jedanaesti studijski album.

"Psihomodo pop" objavio album "Digitalno nebo" i spot za naslovnu pesmu

Na izdanju “Digitalno nebo” se nalazi čak 16 pesama, a izdavač je “Dallas Records”. “Psihomodo pop” je ovaj album posvetio svom prerano preminulom bubnjaru Tigranu Kaleboti, čiji se bubanj čuje na sedam numera. Hit singlovi “Ako želiš biti moja”, “Sve će biti u redu” i “Deja Vu” se uveliko vrte na radio stanicama, a bend je sada objavio spot za naslovnu numeru. Autor pesme “Digitalno nebo” je Davor Gobac, a video je režirao Radislav Jovanov Gonza.

“Deja Vu”, novi spot benda “Psihomodo Pop”
"Psihomodo pop" objavio album "Digitalno nebo" i spot za naslovnu pesmu

Pored 14 novih pesama, album “Digitalno nebo” sadrži i dve bonus numere – “Sretan Božić” i “Narodnu pjesmu”, obradu čuvenog hita riječkih “Parafa”.
Novi album sniman je u “Lemon production” studiju, a dve numere u “RSL” studiju u Novom Mestu. Pesme “Sve će biti u redu” i “Ona me ne voli” producirao je čuveni Steve Albini, poznat po radu sa grupama “Led Zeppelin” i “Nirvana”. Ostale numere producirao je Srđan Sekulović Skansi.

Kako je nastao hit “Ja volim samo sebe” grupe “Psihomodo pop”

– Naravno da je “Digitalno nebo” najbolji album “Psihomodo popa”! Siguran sam da će vam se svidjeti, jer i dalje sviramo rock’n’roll i možete plesati uz skoro sve numere! – izjavio je frontmen Davor Gobac. A beogradskoj publici je poručio da je očekuje u petak, 29. novembra, na koncertu u sali “Amerikana” Doma omladine Beograda.

Koncert “Psihomodo popa”u sali “Amerikana” 29. novembra

“Psihomodo pop” već 36 godina žari i pali na muzičkoj sceni. I za to vreme nisu se promenili. I dalje su neozbiljni, duhoviti, odlično uigrani, sjano zvuče na izdanjima, kao i uživo. Na novom albumu autor numera je uglavnom Gobac. Inače, grupa je nedavno koncertno promovisala nove pesme prvo u ljubljanskoj “Cvetličarni”, pa u prepunoj zagrebačkoj “Tvornici”. Tim svirkama su samo potvrdili status rock institucije. Gobac, Šparka, Brada, Kuzma i Tin uskoro će, sigurni smo, napraviti fantastičnu žurku i u “Amerikani”. Uz nove pesme publici će izvesti i svoje proverene hitove.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde