Film “Psi umuru sami” Nikole Petrovića od 28. februara u bioskopima

0
235
Psi umiru sami

Drama  sa elementima misterije i trilerskim zapletom, snimana je na Tari i u Beogradu.

“Psi umiru sami”, novi domaći film po scenariju i u režiji Nikole Petrovića, prikazivaće se od 28. februara u bioskopima Srbije.

Prvi trejler za film “Psi umiru sami”

Radnja prati Viktora, nekadašnjeg radnika programerske firme. On napušta haotični život prestonice i vraća se u porodičnu kuću na Tari. Društvo mu pravi njegov najbolji prijatelj, pas Ares. 

Film "Psi umuru sami" Nikole Petrovića od 28. februara u bioskopima
Foto: Promo

Sticajem okolnosti u kuću prima Milicu, koja ima zadatak da istražuje ekološke probleme Tare. Milica je distancirana, tajnovita. Nešto pre njenog dolaska, Viktor saznaje da je šef firme za koju je godinama radio mrtav. Ubijen. Inspektor Goran Mirković rešava poslednji slučaj u svojoj karijeri. Slučaj koji od rutinskog posla, postaje najteži i najveći izazov u njegovoj karijeri, i lični i poslovni.

Andrija Milošević i Nikola Đuričko pozivaju publiku da pogledaju “Taksi bluz”
Psi umiru sami
Dragan Vujić Vujke i Nikola Šurbanović, Foto: Promo

Uloge tumače Srđan Petrović (prva uloga na filmu); Dragan Vujić Vujke; Draginja Mileusnić; Miloš Timotijević; Srđan Žika Todorović; Nikola Šurbanović; Mina Obradović; Andrej Šepetkovski…

Marko (Nikola Šurbanović): Inspektor sa tek završenom policijskom akademijom. Tu je da se dokaže, i uči. Daje sve od sebe da bude primećen i doprinese rešavanju sve težih slučajeva.

Miloš (Jovan Jelisavčić): Drvoseča, vlasnik strugare. Domaći kajmak, jaja i slanina, ali pre svega čist obraz i porodica. Njegovo poštenje dovedeno je u pitanje ponudom koju ne sme da odbije.


POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde