Cineplexx: Prvoaprilski “Porodični dan” uz Zeca Petra

0
163

Zec PetarZec Petar sa svojom družinom očekuje mališane da se dobro zabave.

Najbolji način da se obeleži Dan šale u bioskopima “Cineplexx” su nezaboravne avanture Zeca Petra i njegove družine. I to, u beogradskom bioskopu u TC Delta City biće na “Porodičnom danu”, zakazanom za nedelju 1. april od 12 do 17 časova. A, u Kragujevcu i Nišu biće u petak 30. marta i u subotu 31. marta.

Ne propustite priliku da se zabavite uz kreativne radionice inspirisane vragolastim Zecom Petrom. A biće i poklona za mlađane gledaoce. Karte su uveliko u prodaji na blagajnama bioskopa “Cineplexx”.

„Zec Petar“ stiže u bioskope Srbije 29. marta

porodicni dan uz zeca petraDa ovaj “Porodični dan” u bioskopu Cineplexx Delta City bude specijalan, potrudili su se i preduzeće “Zlatiborac” koje je pripremilo sočne delikatesne zalogaje za najmlađe; restorani brze hrane “McDonald’s” koji će nagraditi najsrećnije mališane poklon-vaučerom za besplatni Happy Meal; kao i izdavačka kuća “Data status” koja je obezbedila specijalne poklone inspirisane Zecom Petrom.

Sve klince i klinceze, uz kupljenu ulaznicu očekuje na poklon časopis “Mali Politikin zabavnik” ili “Hajmo, drugari”. Tu je još mnogo iznenađenja i pregršt dobre zabave!

Veliki uskršnji karneval na Paliluli

porodicni dan uz zeca petraNestašni zeka oduševiće gledaoce svojom domišljatošću i sposobnošću upadanja u nevolje. Animirano-igrani film “Zec Petar” priča nikada ranije ispričanu priču o Zecu Petru i njegovoj celoj porodici koji preuzimaju farmu starog gospodina Gregora. Kada na farmu po svoje nasledstvo dođe mlađi gospodin Toma Mekregor, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tome odvešće ih u veliku avanturu daleko van njihove idilične okoline, u gužvu londonske podzemne železnice, sve do opasnih ulica grada i nazad.

Cveti, Dan GO Stari Grad: Jubilarna „Jevremeva – ulica susreta“

Reditelj sinhronizacije je Iva Milošević, dok su glumci koji pozajmljuju glasove junacima: Stefan Bundalo (Zec Petar); Teodora Ristovski (Lula); Iva Stefanović (Lepa); Milica Janketić (Belorepka); Aleksandar Radojičić (Zeka Bendžamin); Tamara Aleksić (Bea); Dejan Dedić (Toma Mekgregor); Dragan Vujić Vujke (gospodin Mekgregor); Miroljub Turajlija (prasence Finjaković); Slobodan Tešić (gradski miš Joca); Lako Nikolić (Toma Jaza); Milan Antonić (Feliks). Specijalni gosti su Tijana Dapčević, Dragutin Topić, Zoran Kesić, Ivana Zarić, Ivan Zarić, Igor Blažević Blaža.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde